Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 31.12.2011.
17:44
Pulsonline A

"Kada sam se udala za Daču mislila sam da je za ceo život"

Nataša Bekvalac obeležila je godinu koja je za nama. Nakon razvoda od vaterpoliste Danila Ikodinovića pripisivali su joj mnoge skandale, na šta je ona retko odgovarala.

Novosadska barbika: Nataša Bekvalac
 

Godina 2011. bila mi je jedna od najtežih u životu. Bila mi je mučitelj, ali i učitelj! Bez obzira na sve, ništa ne bih volela da zaboravim, ali bih volela da sam negde odigrala pametnije. Nažalost, vreme ne mogu da vratim i zato se fokusiram na stvari koje dolaze. Ono što se dogodilo ne mogu da menjam, ali zato mogu da izvučem lekcije.


Da li osećaš odgovornost što su skandali iz privatnog života bacili u zasenak tvoju karijeru?

- Naravno da osećam jer sam ja jedina odgovorna za svoje postupke, ali je većina stvari u medijima napumpana, pa je to dobilo neku drugu dimenziju i veštački su obojeni događaji koji su bili mnogo blaži. Dešavale su mi se stvari kao i svakoj drugoj ženi na svetu, ali sam platila visoku cenu jer sam javna ličnost. Najglasniji u moralisanju su i ovog puta bili oni koji najmanje imaju prava da pričaju o moralu.

Ne propustite: Najveće afere srpske scene u 2011.

Početkom godine razvela si se od Danila. Jesu li rane još sveže i kakav je sada vaš odnos?

- Naša ljubav je definitivno bila velika i nismo se razveli zato što su se ugasile emocije, već zato što više nismo mogli da živimo zajedno. Nažalost, Danilo i ja smo se upisali u red onih velikih ljubavi koje su se završile tužno. Postali smo još jedan od živih dokaza da prave ljubavi ne traju večno. Naš odnos se danas zasniva samo na onome što je najvrednije u ljudskom životu, a to je dete.


Povezivali su te sa mnogim muškarcima nakon toga. Kako si to podnela?

- Sve ružne stvari ostavila sam iza sebe i zato ih u novoj godini neću ih pominjati, niti ih se sećati. Ne živim tako atraktivan život kakvim ga drugi prikazuju. Na moju sreću, to su samo priče, a istina je drugačija.


Kaješ li se što si albanskog biznismena Ćazima Osmanija pustila u svoj život?

- Sa Ćazimom me veže lepo poznanstvo, a da bi postao deo mog života morao bi mnogo duže da bude u njemu. U svoj svet puštam samo one koji vremenom pokažu da su vredni ostajanja. Poznanstvo sa njim je mnogo veće razmere dobilo u medijima i raspirilo maštu ljudi u odnosu na ono što se zapravo zbivalo. Bez obzira na pretnje koje sam dobijala, ne kajem se što sam upoznala tog čoveka.


Kako si Hanu zaštitila od svega što se dešavalo?

- Imam sreću da sam za nju samo mama, a ne Nataša Bekvalac. Ona ide u vrtić u kome na ormarićima piše samo njihovo ime, a ko su im roditelji nije važno, niti se o tome govori. To me je poštedelo dodatnih objašnjena. U našoj kući vladaju mir, ljubav i harmonija, pa ona nikako ne može da poveže medijsku sliku o meni i ono što sam ja zapravo.


Da li si zbog svega izgubila veru u ljubav i hoćeš li se jednog dana ponovo odlučiti da staneš pred matičara i proširiš porodicu?

- Kada sam se udala za Danila mislila sam da je to za ceo život i da će moja porodica biti velika i lepa. Razvodom mi se srušila iluzija o tome, ali nisam razočarana. Moja najveća mana je što volim da idealizujem stvari, pa me mnogo više povredi povratak u realnost. Nisam izgubila veru u ljubav. Da jesam, izgubila bih veru u život, ali kada je brak u pitanju tu sam prilično paranoična, budući da sam svesna da papir ne garantuje da će nešto trajati za vek i vekova. Naravno da bih se radovala ako bi se pojavio neki savršeni muškarac za mene ovakvu, ali znam da će se život potruditi da stvari budu onakve kakve zaista treba da budu.


Napisala si tekst za pesmu "Ja sam dobro", posvećenu Danilu. Da li ćeš nastaviti da pišeš tekstove?

- Kod mene to nije bila stvar tehnike, već emocije koja se u tom trenutku desila i ne znam da li će se tako nešto ponoviti. Volela bih, ali se ne opterećujem i zanosim da sam dobra u tome.


Gluma ti je velika ljubav. U kom žanru bi se najbolje snašla?

- Volela bih da mi neki reditelj ukaže poverenje da oživim neki ženski lik. Najomiljenije su mi drame, jer u patnji nastaju najjače emocije. Najveće ljubavi su tužne, a sreća kod nas, prostodušnih ljudi, kao da se podrazumeva.


Šta želiš sebi u novoj godini?

- Do pre četiri godine imala sam velike želje na koje mi se Bog samo nasmejao i na najgrublji način me demantovao i spustio na zemlju. Otad želim samo da moje dete bude zdravo i dobro kao do sada, a ja da ostavim cigarete i izgubim nekoliko kilograma.


Šta je tražila Hana za Novu godinu?

- Naučena je da bude skromna u željama, tražila je čizmice koje će, naravno, dobiti ispod jelke, jer nju ne raduju toliko pokloni koliko sama praznična atmosfera i duh novogodišnje noći. Danima smo kupovale nakit i okitile jelku koja zauzima centralno mesto u kući.

POVEZANE VESTI

Subota 31.12.2011. 19:02
A bre Nato lepa jesi,ali si luda u 3 p.materine!
Subota 31.12.2011. 17:56
Опет ова...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online