Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 31.12.2011.
10:37
Alo A

Ovo je žena koju ceo MUP sluša

Zanosna Ljupka Stević (26) poslednjih godina svojim glasom zaludela je kompletnu policiju, pa nijedna njihova proslava ne može da prođe, a da se Ljupka ne lati mikrofona i ne otpeva po specijalnoj želji "Crne kose", "Zagrli me ti" i "Pusti me da srcu nađem lek".

Ljupka ministru Dačiću peva na uvce

Ljupka uz smeh kaže da policajci ne vole turbo folk, već im najviše pašu one prave narodne, meraklijske pesme. S ministrom policije Ivicom Dačićem, poznatom po zavidnim vokalnim sposobnostima, rado bi snimila duet.


"Ako bih imala priliku da otpevam nešto zajedno sa Dačićem, definitivno bih se odlučila za 'Jorgovane' Dina Merlina i Vesne Zmijanac", kroz smeh kaže Ljupka.


Međutim, ova mlada dama kaže za sebe da ima i sve preduslove da bude i dobar policajac. "Kada bih radila u MUP-u, ne bih volela da budem vezana za kancelariju ili kabinet. Volela bih da budem tamo gde ima akcije, jer sam jako spretna, brza, izuzetno dobro vozim, a čak imam i dozvolu za oružje!", otkriva Ljupka.


Ipak, atraktivna Požarevljanka kroz smeh napominje da bi bila policajac, ali isključivo sa visokim činom.
 

"Recimo, volela bih da sam inspektor za suzbijanje organizovanog kriminala sa najvišim činom. A ujedno moram da napomenem da ću po završetku fakulteta pokušati da se zaposlim u MUP-u", ističe ova zanosna crnka. 


U međuvremenu, dok ne ostvari svoje planove i "obraduje" kriminalce pa počne ona da ih hapsi, beogradska publika može da uživa u njenim nastupima svake subote u klubu "Teatro". Novu godinu dočekaće na trgu u Kumanovu, u Makedoniji.


"Muzika mi je u krvi od malena, jer potičem iz muzičke porodice. Još sa 15 godina sam počela da pevam u folkloru, a nakon srednje škole sam profesionalno počela da se bavim pevanjem. Nakon sedam godina truda, rada i napora uspela sam da napravim prvi korak u karijeri i jako sam srećna i ponosna na sebe zbog toga! Verujem da se računaju samo kvalitet i rad, rad i rad", zaključuje Ljupka.


Iako je još kao 16-godišnja devojčica nastupala na izboru za dvojnicu Cece Ražnatović 2002, kaže da na estradi nema uzora.


"Ceca je velika pevačica i puno cenim sve kolege koje uspešno rade i traju decenijama. Ipak, trudim se da budem svoja! Kada bih nekoga kopirala, to ne bih bila ja, zato se ljudima predstavljam onakva kakva jesam. Maksimalno sam prirodna i dostupna ljudima, jer sam ja svakako devojka iz naroda! Ako ste kvalitetan čovek, proći ćete, ako niste, nećete, i to je to", kaže Ljupka.

Ljupka Stević rođena je 1985. godine u Požarevcu. Završila je osnovnu i srednju školu u Kostolcu, gde je u KUD Kostolac počela sa pevanjem. Student je treće godine menadžmenta. U maju ove godine snimila je singl "Mora po mom", koji se našao na izdanju "Gold hitovi 4". Trenutno promoviše svoju baladu "Samo zbog tebe postojim" i radi na pripremi svog prvog CD-a.


"Singl 'Mora po mom' je veoma dobro prošao. Posle balade, sledeće što ću ljudima plasirati biće kompletan CD. Sarađujem sa najboljim kompozitorima i tekstopiscima i volela bih da napravim jedan kvalitetan album, koji će mi ujedno biti i lična karta, i daću sve od sebe da bude tako", kaže Ljupka.

Subota 31.12.2011. 11:10
pevaljke(mada vise lice na porno zvezde)i politicari,drustvo za primer.
Subota 31.12.2011. 10:46
Kakav ministar takva i pevaljka, vise s..-a i d..-a nego glasa, jadno i zalosno.
Subota 31.12.2011. 12:27
još jedna stavka u budžetu pod tačkom "razni nedokumentovani troškovi..." pandurske kuravele... ima li gorih?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online