Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 29.12.2011.
08:21
Blic A

Ana Nikolić: Idem na duhovno putovanje u Maleziju s dečkom

Pevačica Ana Nikolić nije mogla na lepši način da isprati ovu godinu. Pored toga što je uspešno završila svoju turneju “Mafia kafe“ i kupila stan, pre nekoliko dana verila se za crnogorskog biznismena Dragana T. (43).

Vreme je za duhovnost: Ana Nikolić
 

O romantičnom trenutku i svom izabraniku ne želi mnogo da otkriva, ali se raduje zajedničkom putovanju na ostrvo Lankavi u Maleziji, na koje će sa svojim voljenim otići za vreme božićnih praznika. Nakon godinu i po dana veze s biznismenom koga i dalje krije od očiju javnosti, Ana Nikolić je ozvaničila svoju ljubav veridbom.


- Bilo je romantično (smeh). Bila sam iznenađena. Nisam to očekivala iako sam od prvog dana naše veze znala da je Dragan ozbiljan muškarac - kaže Ana, koja nije želela da otkriva kako je izgledao svečani čin.

Na pitanje zašto krije identitet svog verenika, kaže:


- Poučena lošim iskustvima s prethodnim momcima, koji su vezu sa mnom koristili za sopstvenu promociju, odlučila sam da više ne govorim o svojim partnerima u javnosti. Moj verenik se bavi ozbiljnim biznisom i ne želi da se eksponira i ja poštujem njegovu želju - kaže pevačica, koja sa svojim dragim još nije planirala svadbu.

Iako joj astrolozi prognoziraju da će se udati sledeće godine, Ana još ne razmišlja o tome.
 

Sve njene veze

Ana je pre ljubavi s crnogorskim biznismenom Draganom bila u vezi s Matijom Ćorkovićem, dečkom Nikoline Pišek. Matija je srpski biznismen sa adresom u Berlinu koga, bar kada je reč o domaćoj estradi, prati reputacija zavodnika, a navodno je bio u šemi i s Danijelom Vranić, Miom Borisavljević, Biljanom Obradović... Osim Matije, Ana je bila u vezi i s Daliborom Matićem, biznismenom iz Švajcarske.

- Nikada sebe nisam zamišljala u venčanici, ali iako ne mislim da taj čin nešto menja, smatram da je to važno učiniti iz ljubavi i onda kada znaš s kim to želiš da uradiš. Slučajno mi se dogodila ova veza, koja je stabilna, jaka i lepa. Zasad samo želim da uživam u svakom našem zajedničkom trenutku - kaže Ana.


Lepa Paraćinka najviše vremena provodi u Podgorici, odakle putuje na nastupe u Beograd. Novu godinu će, kao i reprizu, provesti radno u Igalu i Kotoru, a nakon toga je očekuje uzbudljivo putovanje u Maleziju.


- Već 8. januara putujemo na ostrvo Lankava. Biće to pravo spiritualističko putovanje - kaže Ana.

Iako joj je odavno proradio majčinski instikt, 33-godišnja pevačica još ne planira da se ostvari u ulozi majke, mada je svaki zajednički trenutak sa sestrićem Matijom podseća na to. Ove godine se bezuspešno oprobala u ulozi dadilje kada je na neko vreme čuvala dečaka iz Japana kome je tepala Miki, ali toga ne želi da se priseća.

- Trudnoća se ne planira. To će doći kao dar s neba onda kada za to dođe vreme - kaže Ana.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.12.2011. 09:37
nesto ne kapiram kakvo je to "duhovno" putovanje...po meni kao pravoslavki to je put na mesto Hristovog rodjenja uz strogi post i uzdrzavanje od svega...ali ko zna kako ko to shvata...A inace Ana ispod titu "biznismen" vise ne trazi tipa...samo da ima para..ma pametna od ljubavi se ne zivi...to je moto svih njih novih "zvezda"
Četvrtak 29.12.2011. 09:19
Sve njene veze, a vi nabrojaste cele 3, ukljucujuci i ovu sadasnju. Nije da je nesto branim, ali ispade ona jos cvecka u odnosu na ostale koje su ih menjale kao carape.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online