Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 22.12.2011.
15:26
Press, Blic A

Goga iz straha prećutkuje batine

Dušanu Panajotoviću, koji je u utorak ujutru u „Mistiku" pretukao Gogu Sekulić, određeno je zadržavanje od 48 sati u policijskoj stanici Palilula dok se ne provere navodi krivične prijave koju je folkerka podnela protiv njega. Sa druge strane, pevačica tvrdi da nije napadnuta.

Nije videla ko ju je napao jer je bio mrak: Goga Sekulić

Šef obezbeđenja "Mistika" Dušan Panajotović (33), ultimat fajter i kik-bokser, juče je saslušan u policiji zbog napada na pevačicu Gogu Sekulić u noći između ponedeljka i utorka, nakon što je ona odbila da peva na rođendanu ovog beogradskog kluba.

Kako Pres saznaje iz izvora bliskog policiji, Panajotović je juče saslušavan puna četiri sata i tom prilikom je negirao da je fizički napao Gogu. On je bio izričit da te večeri uopšte nije bio u kontaktu sa pevačicom.

Isti izvor kaže da će u toku današnjeg dana biti saslušani svedoci i da će Goga Sekulić morati da dođe na prepoznavanje osumnjičenog. Policija je juče kontaktirala i sa folkerkom, ali je, kako saznaje Pres, ona odbila da goni Panajotovića, objasnivši da se ničega ne seća i da nije videla ko ju je napao jer je bio mrak.

Inače, kako tvrde očevici događaja, Goga je sa nekim svojim prijateljem poželela da zapeva na bini, ali njemu nisu dozvolili da nastupi sa njom. Pevačica je tada odlučila da neće ni ona da peva, zbog čega je došlo do sukoba sa Panajotovićem. On je

Šarićeva drugarica

Goga Sekulić nikada nije sporila da je prijateljica sa braćom Šarić. Stariji Šarić je u bekstvu, a nekoliko zemalja traga za njim zbog krijumčarenja i prodaje droge, dok se mlađem Dušku sudi u Crnoj Gori.
- Ja sam prvenstveno njihov prijatelj i gostovala sam u mnogim njihovim klubovima, ali u životu od njih nisam nikakvu pomoć zatražila jer mi i nije bila potrebna - ispričala je Goga nedavno o odnosu sa braćom Šarić. Njen dobar prijatelj bio je i maneken Filip Kapisoda koji je ubio pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim i sebe.

nasrnuo na nju, posle čega je došla interventna patrola i privela ga.

Međutim, sa druge strane, Goga je u izjavi za medije nekoliko sati posle nemilog događaja rekla da je sve to laž i da ona nije bila u Beogradu te večeri.

- Evo, upravo slećem iz Londona, nisam bila u "Mistiku", a kamoli dobila batine - istakla je pevačica, misleći da će ovom rečenicom demantovati vest da je dobila batine i da je uopšte bila na proslavi kluba. Naime, Goga je tražila najbolji način da se izvuče iz priče i pokuša da se zaštiti jer se veoma uplašila od posledica i revolta koji je izazvala kod Dušana Panajotovića kada ga je prijavila policiji.

Pres je juče ponovo pozvao Gogu, na šta je ona revoltirano poručila da su sve to laži i da će tužiti sve medije koji su objavili da je pretučena.

- Svi su napisali laži o meni, a ja ni kriva ni dužna. Ko uopšte to izmišlja?! Ja sam dobra sa svim tim momcima i niko me nije ni takao. Pa, napisali su i da je Mia Borisavljević pretučena, zovite nju. Zašto uvek moram ja da budem na meti novinara? - rekla je Goga.


Mia "stradala" ni kriva ni dužna

Mia Borisavljević

Sa druge strane, Mia Borisavljević kaže da je optužena greškom, potvrdivši nam da

je te večeri videla Gogu, ali da ne zna da li je ona dobila batine.
 

- Uopšte ne znam odakle ja u celoj priči o prebijanju. Bila sam sa prijateljima i fenomenalno se provela. Bilo je tu desetak kolega, uključujući i Gogu. Ćemo je bio glavni pevač, a atmosfera je bila odlična. Čak sam i posle racije ostala, a složićete se da je to nelogično ukoliko sam ja prijavila nešto policiji. Bilo je prošlo četiri sata ujutru kad je policija otišla. Mi smo ostali do svitanja sjajno raspoloženi. Naručivala sam pesme. Takođe, ja radim u tom klubu i poznajem sve momke koji ga obezbeđuju. Oni su tu da mene, ali i goste zaštite. Elem, pozvani ste u "Teatro" u kom večeras nastupam da vidite jesam li izgrebana i polomljenog nosa, kako se priča. Uverićete se da mi ništa ne fali.

POVEZANE VESTI

Petak 23.12.2011. 11:13
То је та "елита". Разноразне певаљке и ликови безмозгаши.Дивота.
Četvrtak 22.12.2011. 17:58
Batine su iz raja nastale
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online