Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 19.12.2011.
15:22
Alo A

Lukas peva za Milana Ponjigera

Osim toga što će mnogi imati prilike da uživaju u novogodišnjoj noći uz popularnog folk pevača Acu Lukasa, koji će nastupati u "Beogradskoj areni“, on je i ovog puta odlučio da učini humano delo, pa će tako deo novca od prodatih karata biti uplaćen četvorogodišnjem Milanu Ponjigeru, dečaku koji je preživeo pad sa šestog sprata.

Jedan od najpopularnijih pevača u Srbiji: Aca Lukas
 

Jedan od retkih folk pevača koji bez problema svaki put napuni najveću halu na Balkanu odlučio je da se na ovaj način oduži brojnim obožavaocima koji nisu mogli da prisustvuju njegovom rođendanskom koncertu u istoj hali početkom novembra, ali i da pomogne dečaku koji je ostao bez roditelja, koji su skočili sa šestog sprata zajedno sa njim.

Milan preživeo, roditelji poginuli!

Palko Ponjiger (51) i njegova četiri godine mlađa supruga Ilonka zajedno su sa svojim trogodišnjim sinom Milanom skočili sa šestog sprata vojnog samačkog hotela u beogradskom naselju Zvezdara. Dečakov pad sa visine od najmanje 15 metara ublažilo je to što ga je jedan od roditelja držao u naručju.
Mališan je po dolasku lekara i policije zatečen pored oca, pa se pretpostavlja da ga je otac držao u naručju.

- Aca se uvek odazove bez problema kada je o humanitarnim koncertima reč. Prošle godine je pravio koncert kako bi pomogao stanovnicima Kraljeva koje je pogodio zemljotres, tako da informacija da će i ovog puta pomoći malom Milanu ne treba da iznenađuje. Kada je čuo za tu priču, nije mogao da veruje da se tako nešto dešava. Odmah su on i njegov tim odlučili da pomognu tako što će deo novca od novogodišnje noći uplatiti malom Milanu - priča izvor blizak pevaču.


U želji da čujemo Lukasov komentar pozvali smo ga i pevač je na sebi svojstven način potvrdio naša saznanja:
- Čudi me da pišete kada neko nešto dobro uradi! Šta vam je, da niste bolesni? Nemam komentar, pošto ne radim to da bi neko komentarisao, nego zato što tako hoću. A naša štampa neka nastavi da se bavi i prodaje tiraž na ružnim, uglavno izmišljenim stvarima. Ovo svakako nisam uradio da bi iko pisao o tome. A i slabo me zanima ko šta piše. Iskreno! - izjavio je nadmeno Lukas za "Alo".


Pored Vuksanovića, 31. decembra na bini će se pojaviti i Ivana Selakov, kao i majstor trube Dejan Petrović.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 19.12.2011. 18:14
Rokeri su najhumaniji na toj presarenoj estradi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online