Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.12.2011.
22:34
S. Đurić - Vesti A

Anabela: Izgledam najbolje kad se najgore osećam

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni Srbije, 36-godišnja pevačica Anabela Bukva privlači pažnju javnosti, kako muzikom, privatnim životom, tako i pojavom. Da žena uvek treba da bude negovana i uredna upravo je primer ove bivše članice dens dvojca Fanki G.

Anabela Bukva

- Sreća i zadovoljstvo se najpre vide na licu. Ujutru, kad se pogledam u ogledalo, prvo što pomislim je da sam lepša kad manje spavam.

I vodim se onom Cecinom pesmom, izgledam najbolje kad se najgore osećam.

Ne opterećujem se borama i svesna sam da svako od nas ima svoj vek, da smo svakim jutrom koje osvane svi stariji - kaže na početku razgovora sagovornica "Vesti", Anabela, otkrivajući da se mnogo više opterećuje svojim unutrašnjim osećanjem.


- Ipak, kad sam nezadovoljna, odem kod frizera i u šoping.

Dignem glavu najviše što mogu, nabacim najlepši osmeh na svetu!

Obučem se u omiljenu odeću i izgledam najbolje što mogu, a u stvari se osećam najgore.

Kad sam zaljubljena, ne trebaju mi nikakva kozmetička pomagala, jer zračim, a smatram da je to kod svih žena isto - kaže Anabela, koja priznaje da dosta novca i vremena troši na negu lica i tela, ali i na garderobu.


- Podjednako vodim računa i o jednom i o drugom. Kad odem u kupovinu, u stanju sam da svaki komad isprobam i po nekoliko puta. Ma, sve dok ne budem potpuno sigurna da je to upravo ono što mi se dopada i što mi dobro stoji. Negom tela se bavim svakodnevno i imam neki svoj ritual. Kad ustanem, obavezna je topla kupka, nakon toga blaži piling kože, a onda i neka hidrantna krema - otkriva sagovornica "Vesti", objašnjavajući da posle svakog nastupa, obavezno, temeljno skida šminku.


- Krema za noć je najvažnija, ali ništa manje bitan nije ni antirid. Ipak, ne opterećujem se izgledom. Vodim računa o sebi, ali ne mogu reći da sate odvajam za negu. Lice čistim dva puta dnevno, ujutru i uveče. Kozmetičarka mi je savetovala da koristim tonik Biologique Recherch P50. Od njega mi pore nisu zapušene, umivam se isključivo hladnom vodom i ne zaboravljam da nanesem antirid - kaže Anabela, otkrivajući još da posle tuširanja telo maže buterom od kokosa ili vanile koji odlično miriše, a još bolje neguje kožu.

- Išla sam i na mezoterapiju lica i tim tretmanom sam oduševljena, jer se iglicama u srednji sloj kože ubacuju minerali i vitamini. Posle tog tretmana koža je svežija i sjajnija - ushićeno i iskreno priznaje ova mlada i samosvesna dama, koja nam otkriva da mnogo pažnje posvećuje i kosi i noktima.


 

- Zadovoljna sam kosom. Uspela sam raznim tretmanima da je oporavim. Čestim farbanjem, blajhanjem, izvlačenjem pramenova i feniranjem sam je uništila. Takođe mi je važno da mi i nokti uvek budu sređeni. Dugo sam nosila frenč manikir, pa mi je dosadilo. Sad koristim gelove u boji. Svake dve nedelje idem na manikir - kaže Anabela, dodajući da vitku liniju održava vežbama.


- Pre sam išla u teretanu, a sad sam prešla na Miha bodytec. To su treninzi koji traju pola sata, ali su toliko naporni da imaju efekat kao da ste dva sata proveli u sali za vežbanje. Vežba se u odelu koje liči na ronilačko. I posle njih se zaista osećam fenomenalno - kaže Anabela.

Jača šminka za reflektore

 

- Privatno ne koristim jaku šminku, za razliku od one na nastupima. Izbegavam puder, a umesto njega koristim toniranu kremu Bourjois. Od istog proizvođača koristim i rotirajuću maskaru, pošto odlično izvlači trepavice. Upotrebljavam sjaj za usne u boji kajsije - kaže naša lepa sagovornica.

 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online