Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.12.2011.
14:09
D. Lj. Joksić i J. Antonijević A

Turbo folk posvađao Tijanu i Tamaru

Tijana Dapčević (35) nedavno je boravila u rodnom Skoplju u poseti roditeljima i mlađoj sestri Tamari, ne sluteći da će se porodična poseta pretvoriti u obračun sa sestrom i to ispred TV kamera.

ŠTA ĆE REĆI MAMA: Tijana i Tamara sa majkom
 

Obe pevačice pozvane su da zajedno gostuju u jednoj zabavnoj emisiji u kojoj su se žestoko posvađale. Razlog za svađu - turbo folk! Tamari je zasmetalo što u Makedoniji sve češće gostuju brojni folk pevači iz Srbije, a Tijana joj je održala lekciju iz lepog ponašanja i šou biznisa.
 

- Stalno gostuju Šaban Šaulić, Aca Lukas, Seka Aleksić... ovaj, onaj, to je strašno. Ne mogu da svarim tu muziku - zapenila je Tamara, nakon čega ju je sestra povišenim glasom prekinula govoreći da svaka muzika ima svoju publiku i da o ukusima ne treba raspravljati.
 

- U šou biznisu ima mesta za sve, i za one koji ne znaju da pevaju i za one koji znaju da pevaju. Nema narodnjaci, zabavnjaci, ima samo dobre i loše muzike. Hoćeš da mi kažeš da poslednji album Lepe Brene nije dobar? Tamara, šta uveče naručuješ u kafani da ti sviraju? Haus? - pitala je Tijana mlađu sestricu, koja joj je spremno odgovorila.


- Pesme koje ja naručujem nisu turbo folk. Hoću da kažem da u jednom mesecu u Skoplju ima pet koncerata sa takvim pevačima - nije se predavala Tamara.


- U čemu je tvoj problem, Tamara? - upitala je starija sestra.

ZAJEDNO I PEVAJU: Tamara Todevska i Tijana Dapčević
 


- U tome što samo to nude publici - spremno je odgovorila Tamara.
 

- To je greh ako stvarno tako misliš. Publika je kriva jer ona hoće to da sluša. Ono što žele, to im se servira, to ti je zemlja seljaka na brdovitom Balkanu - pokušala je Tijana da sve okrene na šalu, ali joj je mlađa sestra odbrusila: - To je zbog takvih kao što si ti koji podržavaju šund muziku!


E, to je bila kap koja je prelila čašu, pa se i starija sestra razbesnela.

- Ja podržavam?! Ne podržavam, nego bi ti svoj stav trebala da nosiš kući. Znaš li koliko si ljudi sada uvredila tvojom izjavom - besno joj je odgovorila Tijana. I ko zna kako bi se njihova svađa završila da se nije umešao voditelj, koji je svađu prekinuo muzičkom numerom. Po izlasku iz studija strasti su se smirile, a sestre su se odmah pomirile.

- Tačno je da smo se Tamara i ja malo posvađale oko turbo folka tokom gostovanja u jednoj emisiji, koju inače radi naš kućni prijatelj. Nije letelo perje, ja sam samo branila boje šou biznisa u Srbiji, a Tamara je iznela oštre komentare koji nisu bili na mestu. To pripisujem njenoj mladosti, neiskustvu i brzopletosti. Po izlasku iz studija odmah smo zakopale ratnu sekiru i posavetovala sam je da ubuduće takve komentare zadrži za kuću, a ne za javne nastupe i emisije. Kao dosta starija sestra imam potrebu da je savetujem, da joj objašnjavam i nekako je usmerim na pravi put, što mi je, moram priznati, do sada polazilo za rukom, jer me uglavnom posluša - rekla je za "Vesti" Tijana Dapčević.
 

Bliskost među sestrama


Sestre Tijana i Tamara izuzetno su vezene jedna za drugu, uprkos velikoj razlici u godinama.


- Tamara voli da kaže da sam joj ja keva, a mama drugarica. Nikada jedna drugoj nismo bile konkurencija, iako smo odmerile snage na sceni. Moja seka je želela da odraste pre vremena, pa se nekako razlika u godinama između nas dve istopila. Ipak, na neki način ona je uvek bila svoja - rekla je svojevremeno Tijana o mlađoj sestri.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online