Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 07.12.2011.
18:27
Alo! A

Osveta Vendi: Parfemom prskala jaja!

Nakon što se pre nekoliko dana upustila u tuču sa Draganom Blagojević, prodavačicom na pijaci na Banjici, Vesna Vukelić Vendi se vratila na “mesto zločina“ i dokazala da je uvek imala odličan odnos kako sa prodavcima, tako i s ostalim ljudima koji tu pazare i tom prilikom je parfemom “osveštala“ tezgu na kojoj radi žena sa kojom se čupala i gurala.

Problem ima samo sa individuom koja nosi jaja Ceci Ražnatović na kućnu adresu: Vesna Vukelić Vendi
 

Ekipa lista “Alo!“ je sa Vendi posetila ovu pijacu kako bi se uverila u pevačicine tvrdnje da je tamo obožavaju. Vukelićeva je sprovela novinare do svih mesta na kojima najčešće pazari, gde su prodavci istakli da nikada nisu imali problem s njom.


Ona koja jeste imala problem u utorak nije radila jer je, uzela slobodan dan, pa je tako susret Vendi i Dragane izostao. Vukelićeva je parfemom “šanel 5“ poprskala tezgu svoje ljute protivnice, a nošen vetrom ovaj prefinjeni francuski miris preneo se i na jaja na susednim tezgama.


Nakon što je završila s parfemisanjem, Vendi nam je pokazala gde ona kupuje jaja, ali i med s Rudnika. Prodavačica je bila jako ljubazna i potvrdila je činjenicu da Vukelićeva nikada nije imala problema na pijaci. Na tezgi pored je radila gospođa od koje je Vukelićeva u trenutku incidenta uzela tri jajeta kako bi gađala prodavačicu koja ju je uvredila, ali je ta jaja uredno platila.


- Jeste, Vendi je od mene uzela jaja, ali je sve to i nadoknađeno - rekla nam je gospođa.


Dok je šetala pijacom, videlo se da narod pozitivno reaguje na Vesnu Vukelić, pa su joj tako prilazili i pozdravljali je, a komentari su bili veoma pozitivni:


- Ala bih te cmoknuo - dobacio je jedan od prolaznika, a Vendi mu je priuštila to zadovoljstvo da je poljubi da bi potom prokomentarisala:


- Kao što vidite ljudi me vole i ni sa kim nemam problem, osim sa tom individuom koja nosi jaja Ceci Ražnatović na kućnu adresu. Ali, neće mene nijedna besna žena oterati sa pijace na kojoj sam navikla da kupujem!


Podsećanja radi, posle tuče, prodavačica je tvrdila da je sve počelo nakon što ju je Vendi danima provocirala, dok folkerka kaže da su uloge bile obrnute, te da je ona, tek nakon što je navodno prebila Draganu, saznala da je ona Cecina drugarica.
 

Prodavačica: Vendi ima sreću što nisam bila na pijaci!

Prodavačica Dragana Blagojević je nakon što je saznala da je Vendi bila na pijaci pozvala našu redakciju da bi se čuo i njen stav o čitavom incidentu.

 

Borben dan na pijaci: Vendi u akciji

- Danima ona mene provocira i ja ćutim. Ona je mene prva napala kada mi je zamerila što ja slušam Cecinu pesmu. Ma ko će da mi kaže. Rekla je kako mi je otvorila lobanju. Laže! Ja sam bila na pregledima i snimali su mi glavu, ne fali mi ništa. I to, kao, ona meni razlupla celu tezgu, jeste mi razbila nekoliko jaja, ali nije polupala sve kao što je rekla. Čula sam da je danas bila na pijaci, stala pored moje tezge, slikala se. Prskala nekim parfemom moju tezgu. Luda žena! Ima sreću što nisam bila tamo. Izigrava nešto i ona će da vređa Cecu, a nosi bundu što je kupila kod Kineza. Kad sam je počupala, ostale su mi sve one dlake sa bunde u rukama. I jesmo se potukle zbog Cece. Ja nju obožavam, volim je više od majke - izjavila je Dragana.

POVEZANE VESTI

Sreda 07.12.2011. 21:37
Koja je ludja?Ova kurvestija ili ova sto voli Cecu vise od majke??? Gde mi zivimo?!
Sreda 07.12.2011. 20:29
kad ovo citam sva se stresem...i stalno stalno ponavljam Djoletovu recenicu:" neko je ostavio vrata od ludnice otvorenim..."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online