Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 29.11.2011.
18:22
Alo! A

Zamaskirana prozivka: Ceca ne peva kultivisano!

Za neke Ceca Ražntović peva kao slavuj, dok drugima, poput Vlada Georgieva, njen glas i pesma nisu na visokom kulturnom nivou! Naime, pevač i član žirija rekao je učesnici takmičenja “Prvog glasa Srbije“ da je pesmu “Beograd“ kultivisala svojom interpretacijom i podigla je na viši nivo od onog na kojem je bila.

Vlado Georgijev

- Tvoja energija nije bila na nivou, ali mislim da znam zašto. Mislim da nisi bila zadovoljna izborom pesme, da si ušla sa strahom, ali čim si počela da pevaš, shvatio sam da nema razloga za to. Sad ću ti dati veliki kompliment: svojom interpretacijom si kultivisala ovu pesmu, podigla je na viši nivo, tako da mi se “Beograd“ sad još više dopada!- rekao je Vlado Neveni Đorđević pošto je izvela Cecin najveći hit.


Očigledno je bilo da je takmičarki prijao kompliment, a kako su fanovi Svetlne Ražnatović “preživeli“ ovaj udar Georgijeva na Cecin glas i kulturni nivo pesama ostalo je nepoznato, kao i reakcija same pevačice, jer iz njenog PR tima novinari nisu dobili komentar.


Sam Georgijev objasnio je kako je Cecina pesma dobila “kutivisanost“ u izvođenju anonimne pevačice.


- To je značilo da je Nevena pevala bez trilera i da se dobra pesma može otpevati na više načina - prokomentarisao je kratko Vlado za “Alo!“.


Inače, ovo je prvi put da su svi takmičari “Prvog glasa Srbije“ imali zadatak da pevaju domaće pesme i po reakciji publike moglo bi se zaključiti da je promena prijala svima.

A evo kako to zvuči u originalu:

POVEZANE VESTI

Utorak 29.11.2011. 19:19
Vlado ima prava da kritikuje koga hoce zato sto sam pise tekstove i komponuje za razliku od spomenute pevaljke koja nema ni muzicku skolu,jedino obrazovanje koje je stekla je kafansko.Ne razumem zasto se ovde ljudi bune kad neko razlicito misli.Ako ne volim pank ili neko ne voli Mozarta zar zbog toga da lete glave?
Utorak 29.11.2011. 18:34
U ovom komentaru Vlado je potpuno u pravu. Ceca jeste harizma, Brena isto, ali pevanje im nije jača tema - više ko neko mučenje. No tu su drugi atributi, osobine i okolnosti zbog kojih su toliko popularne, a kroz popularni pristup širokim narodnim masama.
Utorak 29.11.2011. 20:25
Apsolutno ni jedan kandidat na mene nije ostavio pozitivan utisak,pa tako ni Nevena Đorđević. Čini mi se da je ovaj serijal "Prvog glasa Srbije" vrlo pretenciozan počevši od samog imena. Katastrofalno loš je i voditelj Andrija Miloševića koji ponavlja najviše tri fraze i bukvalno tera gledaoca da se stidi sa svoje strane ekrana kad ovaj krene da baljezga o publici, njihovim transparentima, a pogotovo kad nevešto nabija tenziju prilikom glasanja! Velike pare su u igri od glasanja, i čini mi se daje i sam žiri u nezgodnoj poziciji da sudi diletantima često komentarišući protiv svog profesionalnog mišljenja.Sa svakom novom emisijom sve manje imam želje da je pratim jer je prosto užas!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online