Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 29.11.2011.
02:53
Press A

Golišava Ceca kao Koštana

Posle 20 godina od ekranizacije čuvene Koštane, domaći gledaoci videće seksi scene Svetlane Ražnatović i Radeta Šerbedžije, čije je emitovanje svojevremeno zabranio pevačicin muž Željko Ražnatović Arkan.

Ljuba Tadić i Ceca Ražnatović u seriji "Nečista krv"
 

Naime, televizija "Hepi", početkom 2012. počeće da prikazuje seriju "Nečista krv" po romanu Bore Stankovića, sa Cecom i Šerbedžijom u glavnim ulogama. Dok se pevačica i dalje bude nalazila u kućnom zatvoru, materijal koji je snimila 1991. godine, a čije je prikazivanje zbog njenih scena seksa sa Šerbedžijom zabranio Željko Ražnatović Arkan, gledaoci će pratiti kroz 12 epizoda.

Eksplicitne scene su rezervisane za glavne glumce, Radeta u ulozi Mitketa i Cecu u liku Koštane, dok u seriji igraju i legendarni srpski glumac Ljuba Tadić, Meto Jovanovski, Dušica Žegarac, Filip Gajić, Maja Stojanović i Neda Arnerić.

Milomir Marić, autor emisije "Ćirilica" na Hepiju, veruje da će serija nadmašiti gledanost kultne "Zone Zamfirove". On za "Press" otkriva da ćemo najpoznatiju srpsku zatvorenicu videti u do sada neviđenom izdanju.

Marić kaže da Ceca ne bi mogla da spreči emitovanje serije čak i da je na slobodi.

- Materijal za film "Nečista krv" je vlasništvo produkcije i ona sa njim može da radi šta god hoće, sviđalo se to glumcima ili ne - zaključio je Marić.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.11.2011. 08:28
A zasto onda gospodin Maric nije emitovo seriju dok je Arkan bio ziv, ako je tako kosto on kaze da produkcija moze da radi sto hoce sa materijalom. Mozda i jeste tako ali gospodine Maricu to samo pokazuje da vi i vama slicni nemate Muda pa ste cekali jos toliko godina i posle Arkanove smrti da pustite seriju. Jdino da se ne zeznete mozda je Arkan jos tu, mozda da je ziv? Pa stacete onda oceteli pustiti seriju??
Utorak 29.11.2011. 09:44
Postoji urbana legenda o tome, da ,kad je Ceca kao Kostana pitala Mitketa "Oces nesto da ti pojem , Mitke?", Serbedzija rekao "Mozes da mi pojes qrac", ali to nije dokazano......
Utorak 29.11.2011. 09:59
c c c...Milomir Maric ko da se sladi ovim sto ce publika da gleda u ovim serijama..On licno ne sme ni da pisne od Vesne a s takvim apetitom najavljuje ovo sto je snimala Ceca...sto rece izvesni Milan ovde sto nijej dok je Arkan bio ziv potencirao prikazivanje ovog materijala...oce vraga "du..zvace gace"...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online