Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 23.11.2011.
11:16
Pressonline A

Nata još voli Daču?

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja se pre osam meseci razvela od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, priznaje da je novu pesmu "Ja sam dobro" posvetila upravo njemu. Očigledno da je "novosadska barbika" i posle avantura sa rukometašem Ljubom Jovanovićem i albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem i dalje opsednuta bivšim suprugom.

Nataši nedostaje Dača: Ljubav ili marketinški trik
Danilo kaže da ga tekst pesme ne zanima, dok psiholog Aleksandra Janković misli da je Natašina izjava samo marketinški trik.
 
 
 

Tekst pesme:

Ja sam dobro
Što loše počne
Još se gore završi
I ko da izdrži
Ne bežim ja od prošlosti
Ja bežim od budućnosti
Ref: Na belom ću da umrem
Da se odmorim...
Od bola cvilim, trnem i ne govorim
Kad jave ti da nema me, ti raduj se... Ja sam dobro.
Na belom jastuku ću da se odmorim.
Na rukama ću tvojim da izgovorim
Da volim te do krvi i da odlazim... Jer sam dobro.
Što loše počne još se gore završi...
I ko da krivi me
Što oči bih da zatvorim
Samo da večno gledam te...

Bekvalčeva je u emisiji "Amidži šou" otkrila da je prvi put sama napisala tekst za pesmu i priznala da su reči posvećene ocu njenog deteta i bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću. Pesma je nastala u autu dok sam vozila iz Beograda za Novi Sad. To je trenutak kada sam pomislila da ću umreti od ljubavi. Posvećena je Danilu - rekla je pevačica, i dodala da on zna da se pesma odnosi na njega.


- Rekla sam Danilu da sam mu posvetila pesmu "Ja sam dobro", ali pošto ne sluša "te" stvari i tu vrstu muzike, ne zanima ga. Rekao mi je da nikom ne pričam da je pesma posvećena njemu, ali sam ja naravno to ispričala svima - kroz osmeh kaže Nataša.


Ipak, nakon premijernog izvođenja pesme i velikog broja pregleda na Jutjubu, pozvali smo vaterpolistu da pitamo pronalazi li se u rečima koje mu je bivša supruga posvetila.

- Nisam slušao pesmu i zaista me ne zanima šta Nataša radi. Nisam ja iz te priče. Živim svoj život, Nataša neka živi svoj. Moj posao je kafana, i to je jedino što me trenutno zanima - kratko je za Press rekao Danilo.


Psiholog Aleksandra Janković tvrdi da bez obzira na niz ružnih reči i uvreda koje su putem medija Danilo i Nataša izgovorili jedno drugom nakon razvoda, postoji mogućnost pomirenja, ali ona smatra da su sadašnje Natašine izjave deo njenog marketinga.


- Njoj sada više odgovara da se piše kako još uvek voli Danila nego da je ljubavnica albanskog bosa, zbog čega ju je javnost osudila. Pitanje je koliko je njena priča istinita da je tekst posvetila Danilu jer su Natašine izjave u poslednje vreme dosta kontradiktorne. Veća je verovatnoća da je shvatila da publika navija za pomirenje sa vaterpolistom, pa je odlučila da se poigra i vrati poverenje nakon osude da je Ćazimica - kaže Aleksandra, ali ne odbacuje mogućnost njihovog pomirenja.


- Nisu retki slučajevi da se dvoje razvedenih partnera pomire bez obzira što su svašta rekli jedno o drugom, ali to zavisi od njihovog temperamenta. U njihovom slučaju sam uverenija da je sve deo Natašinog marketinga, za koji ona misli da je dobar, ali vreme će pokazati - tvrdi psiholog.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.11.2011. 11:23
Au ima li kraja blamiranju...ako ima istine u ovome sad je stvarno dotakla dno...pa gde joj je dostojanstvo majko mila?...kud se ova zena pogubila...da li tu pomaze psihoterapija..spasavajte je psiholozi..zbog onog jadnog detenceta ni krivog ni duznog koje ce je stosta pitati uskoro a sto ne znam kako ce da odgovori...c c c
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online