Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.11.2011.
20:27
Press A

Bubin bivši preti iznošenjem "prljavog veša" ako nastavi da ga kleveta

Beograđanin Nebojša P, koga je njegova bivša devojka, voditeljka Ljubinka Dobrosavljev, optužila za pokušaj ubistva, zbog čega je i izgubila bebu, odlučio je da se oglasi u javnost preko svog advokata.

Ljubinka Dobrosavljev Buba: Prljav veš već na videlu

On je u pismu, koje je dostavio redakciji "Pressa", poručio da nikada nikoga nije pokušao da ubije i da Buba ima ozbiljne psihičke probleme.


"Izložen sam nezapamćenoj medijskoj hajci, pa sam prinuđen da reagujem na ovaj način. Niti sam hteo da ubijem bilo koga, niti sam izvršio sumanuto nasilje. Nisam nikoga maltretirao i nisam bivši robijaš, niti je za mnom raspisana potera. Zahvaljujući ovakvim klevetama, osoba sa kojom sam proveo lepe trenutke i s kojom sam imao najiskrenije životne planove najzad je dospela na naslovne strane tabloida. I to je u redu, svako ima svoje ciljeve i svako sam sebi bira sredstva za njihovo ostvarenje. Suprotno savetima prijatelja i advokata, još uvek sam pri odluci da protiv nje ne pokrećem bilo kakav postupak jer sam mišljenja da je sve što trenutno radi posledica ozbiljnih psihičkih problema i duševnog rastrojstva, koje nisam prepoznao kada smo se upoznali, sa kojima nisam uspeo da se izborim, a što je i uzrokovalo raskid naše veze. I na tom planu joj želim sve najbolje u životu. Ukoliko se kampanja u novinama nastavi, biću prinuđen da nadležnim organima i javnosti iznesem sve što mi je poznato, a što nikako ne bi bilo prijatno za lice sa naslovne strane tabloida", naveo je Nebojša.

Četvrtak 17.11.2011. 20:36
Naravno da je monstruozno ako je taj decko stvarno uradio to sto Buba tvrdi. Ali budimo realni,Buba je trenutno bez angazmana,u Grandu je dobila otkaz,narod bi je vrlo brzo zaboravio da nije doslo do ovog skandala,a time hocu da kazem,nijedna zena,koliko god da je javna licnost,nece javno pricati o tim stvarima,kaze da joj je tesko i da se plasi tog nasilnika,a pojavljuje se javno i prica o tome.Neko ko se boji,i pritom je doziveo takvu strahotu,nece doci da javno prica o tome. Necu da tvrdim i gresim dusu,ali imam osecaj da Buba ovim mozda izmisljenim dogadjajem hoce da bude u centru paznje.Ipak se nadam da ce istina izaci na videlo.
Četvrtak 17.11.2011. 21:30
kad je pocelo da se pise o tom dogadjaju bila sam na njenoj strani jer mi je bilo strasno to sto je izjavila...ipak su to teske reci...sad ne znam sta da mislim osim da mi ni ovaj tip nije jasan...kakav prljavi ves kakve gluposti...ona je vec postigla svoj cilj ako ga je imala...sad svi znaju ko je ona a on bi ako sme i stoji iza svojih reci trebao da podigne tuzbu...
Petak 18.11.2011. 00:39
Љубинка је једна јако лепа , згодна , вредна , паметна и драга жена и пре свега жртва једног манијака и ја сам апсолутно на њеној страни . Не видим разлога да лаже о овако озбиљним стварима и њој као јавној личности вероватно дође природно и најлакше да јавно подели с нама своју тугу и бол . Сви смо различити , неко крије бол у срцу цео живот а неко не . Буба је права расна лепотица и човека једним погледом просто обара с ногу .....Надам се да нисмо баш таква банана држава и да ће манијака убрзо стићи заслужена казна .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online