Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 15.11.2011.
22:31
S media A

Dino Merlin: Ni reči o Ceci Ražnatović!

Dino Merlin pred koncert u Areni ne krije zadovoljstvo interesovanjem koje vlada za njegovu muziku. Raduje se beogradskoj publici, a ne isključuje ni mogućnost velikog koncerta na "Marakani", tamo negde, u budućnosti. A na pitanja o Ceci Ražnatović-muk!

Merlin je napunio Beogradsku arenu 
 

Najveća bosanska muzička zvezda Edin Dervišhalidović (49), poznatiji kao Dino Merlin, posle više od 20 godina će održati tri koncerta u "Beogradskoj areni“, 25, 26. i 27. novembra. Za Novosti kaže da su u proteklih 15 godina pozivi za nastup u Beogradu konstantno pristizali, a interes i želja njegove publike i njega rasli su iz godine u godinu, pa je na kraju najveća dvorana na Balkanu bila logičan izbor, što potvrđuju i tri rasprodata koncerta. Na pitanje da li je očekivao toliko interesovanje, Dino Merlin odgovara:

- Lagao bih kada bih rekao da nisam očekivao veliki interes, ali zasigurno nisam očekivao ovako veliki interes. Sada već počinju spekulacije i o četvrtom koncertu u "Areni", ali mislim da ne treba preterivati. Za prvi put nakon ovoliko godina i tri će biti sasvim dovoljna. kaže Dino, a da li razmatra koncert na stadionu "Marakana":

- Prezadovoljan sam sa tri pune "Arene", a kako sam ja uvek raspoložen za nove izazove, ne isključujem bilo kakvu mogućnost u budućnosti. Gde god da dolazim ja se i vraćam, kako u Srbiju, tako i u Švajcarsku, ili Hrvatsku, ili Ameriku, ili bilo koju drugu zemlju. Ja dolazim da ostanem. I čini me srećnim što na taj način moja publika postaje ujedinjena ma gde da se nalazi. To je moja misija - pevati svojoj publici.

Pitanje da li mu je Ceca Ražnatović izravnala račune za pesme "Beograd", "Zaboravi" i "Žarila sam žar" za koje mu nije platila, niti ga potpisala kao autora, kao i da li bi ponovo sarađivao sa njom, Dino Merlin je potpuno ignorisao. Ipak, prisetio se kako je nastao hit "Beograd":

- Tu sam pesmu napisao inspirisan lepotom Beograda krajem osamdesetih. Beograd je grad koji je posle Sarajeva najviše uticao na moje profesionalne početke i drago mi je da se vraćam u Beograd na ovakav način.

POVEZANE VESTI

Utorak 15.11.2011. 23:01
sramota za srbiju da jedan fasista dolazi koji mrzi srbe javno da im pjeva sad bruka
Utorak 15.11.2011. 22:38
Kod nas Srba je sve na 3, zato nemoj da dolazis cetvrti put! Dobro su te i jednom primili, s obzirom koliko si srao za Srbe.
Četvrtak 17.11.2011. 15:59
Gospodine Dino Merlin jednom prilikom kad ste gostovali u Sloveniji u jednoj diskoteci po mikrofonu ste rekli da ko je Srbin neka izadje iz diskoteke i jel stvarno istina kad je prisao jedan momak i trazio nazad pare zbog karte pa ga je vase obezbedjenje prebilo? Jeste istina,doduse obezbedjenje je prebilo momka koji mu je brat bivsi prvak u muay thai u sloveniji,tako da je dosao brat sa dvojicom drugova prebio domace obezbedjenje i merlinovih 5 momaka, tako je to kad se kurcite i mislite da vam niko nista ne moze :).Tog momka zovu SLOVENSKI ARKAN i po dosta je psihopata.eto ako lazem onda laze i moj rodjak i slovenska televizija :=).To se je deslio mom rodjaku
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online