Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 12.11.2011.
16:50
V. Tasić - Vesti A

Maja Nikolić: Najgori foliranti su na estradi

Maja Nikolić (36) odlučila je da konačno pokaže tajanstvenog Grka sa kojim je već četiri meseca u strasnoj romansi, a za koga njene koleginice kažu da je plod mašte pevačice. Ali, šarmantnog 38-godišnjeg Atanasiosa Arapoglua imali su prilike da upoznaju samo njeni bliski prijatelji i to na proslavi petog rođendana njenog mlađeg sina Lazara. Posle dva propala braka, nekoliko veridbi i raznih veza, Maja veruje da više neće ponavljati greške iz prošlosti koje je ranije činila.

Zaljubljeni: Maja Nikolić sa verenikom
 

- Atanasios je pažljiviji je od ijednog muškarca sa kojim sam bila. Od kada smo se upoznali na plaži u Neos Marmarasu, ne prestaje da me oduševljava pažnjom i nežnošću. Bio je sa mnom kada je moj stariji sin Novak polagao prijemni ispit za upis u srednju školu. Izuzetan je, nenametljiv, ali autoritativan, a zaprosio me posle samo sedam dana zabavljanja - kaže zaljubljena Maja.
 

Vile i čarobnjaci

Po želji njenog sina Lazara, rođendan je proslavio u jednoj igraonici gde su deca, ali i mama morali da budu kostimirani u čarobnjake, vile i junake crtanih filmova. Pošto se ne druži sa koleginicama, nijedna pevačica sa decom nije bila na rođendanu, već su Lazaru društvo pravili vršnjaci iz vrtića.

Šta će reći sada vaše koleginice koje su tvrdile da ste izmislile još jednog verenika?
- Baš me briga šta ko misli. Živim svoj život i ne dajem ni pet para za njihove priče. Zar da izmišljam takve stvari i da od svog života pravim pozorište? Nemam ja vremena za to.
 

S obzirom na to koliko je zgodan, da li biste smeli verenika da ostavite nasamo sa nekom od koleginica?
- Uvek! Ne zato što imam poverenja u koleginice, već zato što verujem njemu. Videli ste kako me gleda, sa koliko ljubavi i obožavanja je uz mene. Osim toga, nikada nisam sumnjala u svoje umeće sa muškarcima. Kad je muškarac sa mnom, ne gleda nijednu drugu!

Sve za sina: Maja sa Lazarom

Da li se plašite da ne ponovite ljubavne greške iz prošlosti?
- Mene greške i loša iskustva nisu slomili, niti su mi ijednog trenutka poljuljali veru u ljubav. Moj jedini pokretač su uvek bile emocije, pa ako me i prevare - nije kraj sveta. Sapletem se, ustanem, a onda idem dalje. Za razliku od mnogih žena kojima je korist, novac, moć na prvom mestu, kad je u pitanju veza, ne odustajem od emocija. Naravno, ne bih volela da se prevarim. Zato neću žuriti sa trećom udajom.
 

Zašto se ne družite sa koleginicama sa estrade?
- Ne pada mi na pamet! Družim se sa normalnim svetom, sa običnim i uspešnim poslovnim ženama kojima je moral na zavidnom nivou. Ne podnosim folirante, a 99 odsto ljudi na estradi su najgori foliranti. Većina njih ne peva zato što voli ili ume da peva, već da bi bili popularni. Šta će im ta lažna popularnost, uopšte mi nije jasno. Valjda misle da će tako lakše doći do nekih stvari i uz to leče svoje komplekse. Ne podnosim priče o milionima, avionima, kamionima, a na estradi se priča samo o tome.
 

Zna sve o meni

- Atanasios zna sve o meni. Već posle nekoliko dana poznanstva ispričala sam mu sve - da sama izdržavam dva sina jer ne dobijam alimentaciju nijednog bivšeg muža. Zna da kroz život guram sama, da sam kupila stan na kredit, da se borim sa vetrenjačama u privatnom životu i na estradi. Ništa mu nisam prećutala, ali me on zbog svega toga voli još više - kaže Maja, koja svom Grku sprema srpski specijalitet - kupus sa kolenicom i domaćom kobasicom.

POVEZANE VESTI

Subota 12.11.2011. 19:48
NEZNA OVAJ SA KIM IMA POSLA, DRO LJA na kubik
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online