Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 11.11.2011.
01:21
Press, Puls A

Hteo je da me ubije - ja sam preživela, moja beba nije

Bivša voditeljka "Zvezda Granda" Ljubinka Buba Dobrosavljev žrtva je javnosti nepoznatog Beograđanina Nebojše, koji je, kako ona tvrdi, pokušao da je ubije! Buba je otkrila kako se njena ljubav sa dečkom, koja je za šest meseci trebalo da bude krunisana rođenjem bebe, završila tragedijom.

Tragedija umesto ljubavi: Ljubinka Buba Dobrosavljev
 

- Desilo se nešto najgore što može da se dogodi u jednoj vezi. Imala sam normalnu trudnoću, ali me je on gurnuo tako da sam pala na stomak, a onda je usledilo nešto mnogo gore. Ja sam preživela, beba nije - rekla je Buba za "Puls".


Buba psihički rastrojena

Press saznaje da je Buba posle tragedije psihički rastrojena i da traži zaštitu policije. Bubina majka Kata kaže da strahuje za njen život i da veruje da je voditeljkin bivši dečko spreman da ih sve pobije.


- Ne znam odakle mi snaga da govorim. Živim u ogromnom strahu šta će se dogoditi mojoj Bubi. Bilo je šta je bilo i ne bi trebalo više ni slovo da zucnem da tog čoveka ne bismo izazvali da uradi nešto gore. Plašim se da ne dođe i ne ubije i mene i nju. On je u stanju da to uradi, jer je već pokušao da je ubije - rekla je uplašeno Kata, i istakla da neće otkrivati identitet nasilnika u nadi da će sudski i policijski organi blagovremeno reagovati.


- Raspitivala sam se o tom čoveku i verujte da se radi o izuzetno opasnom i bolesnom liku. On je već pokušao da naudi Bubi i šta više mogu da očekujem. Taj čovek dobro zna gde živim i kako posle svega mogu mirno da spavam?! Bojim se da i ovom pričom ne izazovem veći revolt kod njega da uradi strašne stvari nama dvema. Ovo mora da ide na sud i zato ne bih da iznosim detalje u novinama. Ne smem da vam kažem ko je on, jer u tom slučaju moja Buba može da završi kao Ksenija Pajčin - istakla je voditeljkina majka.


Ljubinka je, otkad je izgubila bebu, u teškom psihičkom stanju i ne želi kontakte sa medijima, a podršku joj pružaju sestra i majka, koja od početka nije podržavala njenu vezu sa Nebojšom.


Nije skandal majstor

- Buba je veoma loše, ne može da priča. Bitno je da pobedi ovu strašnu nesreću. Zaljubila se u pogrešnu osobu, koja je mojoj uzornoj ćerki uništila život. Nikada nije pravila skandale i nije čak ni želela pažnju medija. Taj njen nesrećnik me nije voleo jer sam ga još na početku dobro procenila. Kada sam ga upoznala imala sam osećaj da on nije dobar za moje dete. Veliki sam vernik i imam osećaj kada su loši ljudi u pitanju, a on me nijednom dok smo razgovarali nije pogledao u oči. Predvidela sam da će loše da se završi - otkriva Kata.


Bubin otac Radovan nije uz ćerku kada joj je podrška izuzetno bitna, kao što nije bio ni tokom prethodnih 17 godina, koliko je prošlo od njegovog razvoda sa voditeljkinom majkom. Međutim, očeva familija, a posebno njena imenjakinja, baka Ljubinka, potresena je unukinom tragedijom.


- Bubu nisam videla tri godine, od dedine sahrane, a o ovome što joj se dogodilo saznala sam iz novina kad mi ih je ćerka donela. Razbolela sam se i mislim da ću se šlogirati - rekla je uz plač baka Ljubinka.

POVEZANE VESTI

Petak 11.11.2011. 02:57
iihhh, jest opasan taj kretan kada je nasrnuo na devojku u drugom stanju...da sam murijak, ustrojio bi ga za ovo sto je uradio.
Petak 11.11.2011. 06:30
To je to kada fensi devoje zele lose momke !
Petak 11.11.2011. 01:34
Она је врло ведро створење, није ни чудо што је навукла на себе манијака.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online