Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 03.11.2011.
21:37
Pulsonline A

Vendi: Razrešite Cecinog monaha!

Posle intervjua monaha Stefana Šarića, ispovednika Svetlane Ražnatović, reagovala je Vesna Vukelić na svom "fejsbuk“ profilu! - Molim Sveti sinod i apelujem da nam objasni ko je čovek u crnom?

Kontroverzna pevačica: Vesna Vukelić Vendi
 

- Predstavlja se kao Stefan Šarić. Jedina institucija kojoj verujem je SPC!!! I zato apelujem da nam patrijarh Irinej, Atanasije Rakita, vikarni episkop i sve drugo sveštenstvo objasne ko je čovek u crnom? Ko ga je ovlastio da daje izjave? U čije ime ih daje? Ako ga je ovlastila Svetlana Ražnatović, onda je on njen portparol - napisala je Vesna .

Podsetimo, nedavno je izašla vest da Cecu svako veče ispoveda sveštenik SPC-a.


- Ona je na krivom putu čim je u zatvoru i osuđena je u sudu, a ne u medijima. Čovek u crnom koji govori u ime SPC kaže da je njen ispovednik, a ispovest je sveta tajna. On je zlonamerno zamenio teze i srebroljubivu ženu, a srebroljublje je drugi smrtni greh, koja trenutno robija označava kao ženu na pravom putu, a narod koji čita u novinama kako se žena na robiji, sa ogromnim 24-časovnim obezbeđenjem, bori za sumnjivu vilu oko koje se i drugi otimaju i oglašavaju, predstavlja kao vernik. Ko je čovek u crnom, Stefan, sa simboličnim prezimenom? Apelujem da Sveti sinod hitno pokrene postupak za razrešenje - završila je svoj apel na "fejsbuk“ profilu Vukelićeva, koja je za "Alo!" dodala i sledeće:


- Ja samo želim da tog monaha označim kao problematičnog. Svešteno lice ne sme tako da otkriva tajne iz svete ispovesti. Da je to rekao u kafani, pa još da nije svešteno lice, mene bi bilo baš briga, ali on se predstavlja kao monah. Ja sam veoma disciplinovan vernik i želim objašnjenje Srpske pravoslavne crkve - izjavila je za „Alo!“ Vendi, čije navode Cecina PR služba nije želela da komentariše.


Izjavu o reakciji Vesne Vukelić na njegov intervju o Ceci dao je i monah Stefan Šarić.

- Žao mi je ako sam pokvario odnos bilo kog vernika prema Crkvi. Mislim da izjave bilo kog sveštenog lica ne bi trebalo da pogađaju vernike. Moj posao je da pomognem svakom verniku, bez obzira na to koliki je njegov greh - izjavio je za "Alo!" Šarić i dodao da SPC nije imala primedbe zbog njegovog intervjua o Ražnatovićevoj.


- Zašto bi Sinod reagovao na mišljenje jednog sveštenika? Pojedine moje kolege su saznale za intervju i mišljenja su različita. Mnogi su iznenađeni jer me poznaju - rekao je Stefan Šarić, koji nije želeo da otkrije kako je na pomenuti intervju za tabloid "Svet" reagovala njegova duhovna učenica.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.11.2011. 23:39
Prostitutko,ti dajes sebi za pravo da prozivas nekog? Ajde mars na vasar...
Petak 04.11.2011. 00:53
a sta pametno moze izjaviti jedna moralna nakaza koja peva po vasarima i kojim kakvim satorima,zeljna slave i glamura.vendi duso ti kad si dozvolila ekremu da te vacari gde god stigne molim te pokri se usima i idi negde po birtijama veseli ljude ne pesmom vec drugim atributima (zna se na sta mislim)...
Nedelja 06.11.2011. 08:48
Vendi sve svoje kvalitete i nekvalitete pokazala si u satorima, na farmi i intervjuima koje dajes. Prvi put cujem da neko u religiji spominje" disciplinovani vernik". Spasi nas Boze" vernika" kao sto si ti Vendi! Ceca je za tebe VELEMAJSTOR u svakom pogledu, i nisi dostajna da joj cipele cistis. Svoju karijeru gradi svojim kvalitetima a ne blacenjem svih ljudi koji mnogo vrede. A svestenike ostavi na miru i prepusti da Bog da svoj sud o njima a ne ti! DUKI59
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online