Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 28.10.2011.
15:15
S. Đurić - Vesti A

Ilda Šaulić: Tati nisu potrebni gosti, pa ni ja

Ilda Šaulić (32) s nestrpljenjem očekuje koncert svog oca Šabana Šaulića koji je zakazan za 25. novembar u beogradskom Centru Sava. I kao ćerka i kao koleginica sedeće u prvom redu i uživati uz očeve pesme uz koje je odrasla.




- Drago mi je što se moj otac konačno aktivirao i mnogo se radujem njegovom koncertu. Posle 40 godina karijere zaslužuje jedan takav nastup. Za mene radi nekoliko pesama i moram priznati da mi nikada nije nametao svoj stil, već mi je prepustio da sama pronađem svoj muzički pravac - kaže Ilda.


Da li ćete biti gost na očevom koncertu?

- Ne verujem. On je dovoljno dobar pevač da mu gosti nisu potrebni. Moguće da se pojavi neko koji će po njegovom izboru biti interesantan za publiku, i bilo bi lepo, zašto da ne? Ali, on to drži u tajnosti.

Poslednjih nekoliko godina uz oca ste upućeni u pevački posao. Kako vam izgleda estrada?

- Odrasla sam u takvom okruženju i estrada mi je dobro poznata. Od kada znam za sebe upućena sam u mnoge stvari koje se dešavaju, lepe i one manje lepe. Generalno, volim muziku, pa ne mogu da kažem da je estrada ovakva ili onakva, jer na posao gledam na najlepši način. Znala sam kad sam počinjala šta me čeka, a umem da sve okrenem na svoju vodenicu, pa sve izađe na na dobro i lepo.
 

Da li ste zaista nenametljiva i smerna devojka kakav utisak odajete na sceni ili je sve to smišljeno?

- To što se razlikujem od većine, ako ne i svih pevačica, vidim kao svoj veliki plus. Našoj estradi nedostajao je neko poput mene, neko ko će doneti nešto drugačije od onoga na šta smo navikli. Na moju sreću, publika me je takvu prihvatala, a možda se to nekima ne sviđa. Nisam provokativan tip žene, ne umem da se ponašam u seksi garderobi, što ne znači da sam alergična na mini suknju ili dubok dekolte. Ali, granica mora da postoji. Ako je dekolte dubok, suknja bi trebalo da bude malo duža i obrnuto.

Da li ste imali neku neprijatnost otkada se bavite pevanjem?

- Ne mogu da kažem da sam imala nekih neprijatnih situacija, naprotiv, svi su blagonakloni. To je pre svega zasluga mog oca. On je čovek koji je prihvaćen, jedna dobrica, pa kroz njega gledaju i mene kao njegovu ćerku. Ja opet na svoj način prenosim emocije na ljude koji slušaju moju muziku, koji dolaze na moje nastupe.

Da li se privatno družite sa nekim na estradi?

- Izuzetno sve poštujem, sa svima se ispričam, pozdravim se kad se vidimo. Sa nekima više, sa nekima sam manje u kontaktu. U poslednje vreme često sam radila sa Janom, tako da smo se i družile, kao nedavno u Sarajevu. Sa Darom Bubamarom se sita ispričam kad god se vidimo, čak smo i komšinice.

Mlađe, ali ne nakaradno


- Nemam ništa protiv estetske hirurgije jer žena, bez obzira čime se bavi, treba da radi na sebi, ali ne da se toliko operiše da više ne liči na sebe. I ja bih, kada bih imala potrebu, možda nešto uradila na sebi, ali možda tek kad dođu deca, neke godine i samo pod uslovom da ostanem svoja. Bez veze mi je kada vidim žene u ozbiljnim godinama koje pošto-poto žele da izgledaju mnogo mlađe nego što jesu i to najčešće izgleda nakaradno - smatra Ilda.


Retko uzmem reket


 Nekada ste redovno trenirali tenis, a danas?

 

-Retko uzmem reket u ruke i zaigram. Malo sam letos igrala sa sestrićem, ali sam se ulenjila po tom pitanju. Moram priznati da mi tenis nešto i ne fali, ali bi trebalo češće da igram zbog rekreacije - iskrena je Ilda. 

POVEZANE VESTI

Petak 28.10.2011. 20:33
Tako je istinskim pevacima i legenda to ne treba.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online