Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 27.10.2011.
14:15
V. Tasić - Vesti A

Vesna: Imala sam sve što sam želela

Vesna Zmijanac (54) ne krije da jezaljubljena do ušiju i da je romansa sa 14 godina mlađim biznismenom Željkom Rstovićem podmladila. Nove pesme koje je nedavno objavila postale su izuzetno slušane, pa ima razloga za zadovoljstvo i na poslovnom planu. Kako kaže, njenu sreću nisu poremetili ni tračevi kako Željko ima vanbračnu ćerku za koju ne daje alimentaciju.

Ah, ljubav: Vesna Zmijanac i Željko Rstović
 

- Kome treba otac, neka se javi! Moj Željko klima glavom na sve te priče. Nismo o tome razgovarali. Ali, ja sam čuvena majka. Mnogo dece imam pored moje Nikolije. Ako ih ima i on, pa neka! - kaže Vesna.

Priča se da vam Željko često otima čašicu iz ruku i da vam brani da pijete...?


- Nije tačno, to je izmišljena priča. Nas dvoje pijemo zajedno i to sa velikim zadovoljstvom!
 

Frka, trka, jurnjava

 

Koliko ste Željko i vi romantični?


- Željko nije romantičan i to mu je velika mana. U stvari, ni ja nisam nešto romantična. Možda se to po onome što pevam ne bi reklo, ali je tako. Za romantiku treba vremena, a nas dvoje smo upali u frku, trku, jurnjavu i rad. Moraćemo malo da usporimo i da poradimo na romantici.

 

Obukli ste venčanicu na snimanju spota za pesmu "Soko". Da li je to najava svadbe sa Željkom?


- Neka shvati ko kako hoće. Može da bude najava, može da bude generalna proba, ali ne mogu sada da razmišljam o venčanju. U ovom trenutku najvažnije mi je da predstavim nove pesme. Bilo bi lepo da se umnožim, da mogu sve da postignem, ali kako je to nemoguće, idemo jedno po jedno.

Kad ste već obukli venčanicu, da li ste se setili svoja dva prethodna venčanja?


- Koja dva venčanja?! Ne sećam se, davno je to bilo. Život mi se toliko ubrzao da ne mogu da se setim ni juče šta je bilo. Uvek sam živela punim plućima, ostvarila sam sve snove, imala sam sve što sam poželela, volela sam i bila voljena, a nadasve radila posao koji obožavam. Kao da sam živela pet života, a ne samo jedan.

 

Da li ste u kontaktu sa bivšim muževima - Miroljubom Aranđelovićem Kemišem i Vladom Jovanovićem?


- U kontaktu sam sa Vladom, Nikolijinim tatom. On je divan otac, dobar čovek, beogradsko dete. Bio je direktor marketinga u vreme kada smo bili u braku. On je bio jedan od malobrojnih muškaraca koji nije bio opsednut mojom slavom...
 

Nisam imala vremena za trošenje

 

Kako ste uspeli, za razliku od mnogih kolega, da sačuvate ono što ste zaradili?


- U mom slučaju, nije bilo teško sačuvati ono što sam zaradila. Ne zato što umem da štedim i što sam ekonomična, već zato što nisam imala vremena da trošim zarađeni novac. Mnogo sam radila, mnogo zarađivala, a gotovo ni malo slobodnog vremena za sebe i trošenje. Kasnije, kada sam imala više vremena da trošim pare nisam imala želju da to činim. Znate, kad čovek ostvari sve svoje snove, i to na svim nivoima, novac za njega više nema nikakav značaj.

Malo je poznato da ste i vi zajedno sa tadašnjim suprugom imali izdavačku kuću. Zašto nije opstala?


- U vreme kada je počela privatizacija Vlada je otvorio našu firmu "Niki" za koju sam objavila album "Svatovi". Danas ni sama ne znam zašto to nije potrajalo i opstalo. Valjda sam lutala posle odlaska iz PGP-a koji je bio moj drugi dom. Posle sam snimila još tri albuma za tri različite kuće. Iako sam bila okružena ljudima koji su tvrdili da me vole, bila sam usamljena.
 

Nije valjda da ste i danas usamljeni pored nove ljubavi?


- Možda je teško poverovati u to, ali gotovo svi slavni ljudi su usamljeni. I ja se često osećam tako, bez obzira na to ko je pored mene. Nisam očvrsla, bez obzira na sve što me je u životu šibalo. Nisam očvrsla ni kada sam rodila Nikoliju, ona me je raznežila. Sva sreća da sam uvek bila stabilna osoba, samostalna i materijalno obezbeđena. Inače, ovako krhka i nežna, mada tako ne izgledam, ko zna kako bih se slomila.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.10.2011. 16:41
Vesna: Imala sam sve što sam želela И имали су те сви који су желели.
Četvrtak 27.10.2011. 21:04
ili je 24 god mladji biznismen ili 64godisnja Vesna???ne kapiram zasto joj krijete god kad za svojih 64 izgleda fantasticno???
Četvrtak 27.10.2011. 15:19
Stara manijacica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online