Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 24.10.2011.
04:08
Press A

Cecu svako veče obilazi sveštenik

Folk diva Svetlana Ražnatović, koja je sa sestrom Lidijom Ocokoljić već četiri meseca u kućnom zatvoru zbog priznanja da je kriva za malverzacije u FK "Obilić" i posedovanja 11 pištolja, potpuno se posvetila crkvi i religiji, a redovno je posećuje sveštenik ali i psiholog Aleksandra Janković.

Ceca je ranije odlazila u manastir Grabovac, a sada, dok je u kućnom zatvoru, kod nje dolazi jedan od sveštenika iz tog manastira
 

Ekipa emisije "Paparaco potera", koja je danima stajala i pratila dešavanja ispred velelepne vile, uspela je da uslika sveštenika koji redovno posećuje trenutno najpoznatiju srpsku zatvorenicu.


- Ceca je izuzetno jaka, ali je tek na pola odsluženja kazne i zatvoren prostor počinje da joj smeta. Od pre 15 dana skoro svaki dan je posećuje sveštenik iz manastira Grabovac koji se nalazi nadomak Obrenovca i u koji je ona često odlazila pre izdržavanja kazne. To su ljudi u koje ona ima puno poverenja i koji znaju sve o njenom životu. Potpuno se posvetila Bogu i religiji, a spas je našla i u čestim molitvama za porodicu - kaže izvor "Presa" blizak pevačici.


Ovu priču potvrđuju i snimci iz emisije "Paparaco potera", koja je emitovana sinoć i u kojoj se jasno vidi kako sveštenik ulazi u Cecinu vilu i da ga obezbeđenje dobro poznaje i bez reči sprovodi u unutrašnjost kuće. Kako saznajemo, ovakav način života pevačica je izabrala i zbog velike brige za decu Veljka i Anastasiju, koje je poslala na Kipar da se školuju, a o čemu je Press prvi pisao.


- Saobraćajna nezgoda koju je Veljko letos doživeo na Kipru samo je dodatno uznemirila Cecu pa je pored sveštenika pomoć zatražila i od poznatog psihologa Aleksandre Janković, sa kojom se zbližila i koja joj pomaže da prebrodi teške dane - navodi izvor "Presa".


Priču da se Ceca posvetila veri i Bogu potvrdila je i sama Aleksandra Janković:


- Ceca je veoma hrabra i veliki deo te svoje samoće koristi za promišljanje. Ona je crkvena osoba, redovno čita duhovnu literaturu, a redovno i posti.


Cecu pored sveštenika i psihologa posećuju roditelji, prijatelji i kolege. Česti gosti poznate zatvorenice su kreator Saša Vidić, koleginica Mira Škorić, mnogobrojni političari od kojih prednjači gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, a nedavno su joj društvo na večeri pravili producent "Zvezda Granda" Žika Jakšić sa suprugom Dajanom.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.10.2011. 04:27
Da se covek prekrsti.
Ponedeljak 24.10.2011. 08:20
Cudo je pravo kako se svi oni okrenu crkvi bac kad im se desi nesto sto im poremeti njihov nacin zivota....svojevremeno posetivsi manastir Ostrog a bila sam vise puta slika je slicna...U redu sto je mnogi koji su se ogresili o zakon...nose obelezja ljube krst i sl. .razgovarajuci s jednim monahom tamo pitam ga uzgred zasto je to tako..kaze strah..jedino su pred Bogom stali...boje se...to je jedino za sta se hvataju jer savest nije cista...Nisam psiholog ali razumem sta je hteo da kaze...Ko je citao Antoni de Mela budistickog svestenika moze da dobije odgovor na mnoga pitanja u vezi coveka i njegove posvecenosti Bogu...
Ponedeljak 24.10.2011. 05:06
CUDNA MI CUDA OBUCES MANTIJU I ODMA SI SVESTENIK Ko zna ko je sve tako prerusen dolazio i nosio i donosio prasak i rublje na pranje lopovi i krimosi se nikada ne menjaju a paparaci su obicni razbojnici svuda u svetu pa i kod nas LESINARI CECA JE POSTALA SVETICA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online