Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 23.10.2011.
05:29
Alo! A

Saša: Brena je bila kao trafo-stanica!

Najveća jugoslovenska folk zvezda Lepa Brena posle drugog koncerta koji je održala u “Beogradskoj areni“ napravila je žurku za uži krug prijatelja i medija kako bi zajedno sa njima proslavila svoj veliki uspeh.

Saša Popović nije hteo da da posao Breni u "Slatkom grehu", onda se predomislio i... ostalo je istorija
 

Naime, posle ponoći sve zvanice su se uputile u “Malu arenu“, gde je žurka potrajala do jutarnjih sati. Među prvima su se pojavili Dragan Kojić Keba sa suprugom, Tanja Savić, Željko Joksimović i Jovana Janković, Alen Islamović, članovi “Slatkog greha“ i ostale kolege i saradnici.


Nakon presvlačenja u salu je ušetala i zvezda večeri sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem. U želji da se svima zahvali popela se na binu i zamolila Alena Islamovića, Danijela Popovića i članove “Slatkog greha“ da joj se pridruže.


- Ovo je moj najlepši rođendan! Zahvaljujem se svima: medijima, mom timu od 500 ljudi, koji se potrudio da koncerti budu savršeni. Najviše se zahvaljujem porodici, koja je sve vreme uz mene, mom mužu i mojoj deci - rekla je Brena, a onda je Saša Popović uzeo mikrofon želeći da ispriča jednu anegdotu u vezi sa njegovom i Breninom saradnjom.


- Moram da vam otkrijem nešto. Kada smo ostali bez pevačice, pojavila se Brena, koja je želela da uđe u našu grupu i zapeva sa nama. Kada sam je ugledao prvi put, nisam ni želeo da čujem kako peva, samo sam prokomentarisao da mi tražimo pevačicu, a ne trafo-stanicu. Naravno, danas sam zahvalan i bogu i Breni što je bila deo “Slatkog greha“ - izjavio je Popović.


Nakon toga svi su seli na svoja mesta i žurka je mogla da počne. Popularna zvezda “Granda“ Tanja Savić bila je vidno raspoložena, pa je sve vreme, sedeći za stolom, pevušila svom suprugu Dušanu na uvce. Keba je za promenu ovog puta bežao od fotoreportera, pa se u jednom trenutku i pobunio što ga fotkaju.


Gospođa Živojinović je za razliku od svog kolege Kebe imala previše strpljenja, pa se slikala sa svima koji su to poželeli. Njen najverniji saradnik i kolega Saša Popović bio je poput domaćina, pa je deo večeri proveo u pozdravljanju sa gostima.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.10.2011. 10:20
Saša: Brena je bila kao trafo-stanica! А ти као цинцулатор.
Nedelja 23.10.2011. 08:19
Шта је било , било је , и ја се сећам њених почетака . Мени је и онда онако буцмаста и ошишана под лонац била симпатична али је зато сад за њене године мачка и по без премца . Газдарица естраде је ладно без муке напунила 2 арене а могла је тако као некад наставити још месец дана . Легенда од жене , била и остала . Ако неко зна још неку другу жену на Балкану коју су милиони волели и још увек и увек ће и волети нек се јави , ја не знам такву осим ње......
Nedelja 23.10.2011. 09:47
Брена је наш БРЕНД И ТРЕБА ЈЕ НЕГОВАТИ И ЗАСЛУЖИЛА ЈЕ ДА НАС ПОРЕД СПОРТИСТА ПРЕДСТАВЉА У СВЕТУ У ЛЕПОМ СВЕТЛУ.Браво Брено!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online