Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 26.12.2009.
10:34
Vesti A

Uručene nagrade najboljima u 2009.

U beogradskom Dopisništvu "Vesti" uručena su tradicionalna priznanja našeg lista za najboljeg pevača, pevačicu i hit u 2009. godini. Prva u našu redakciju tačno u dogovoreno vreme stigla je Lepa Brena i još jednom dokazala da je profesionalac bez premca od koje mladi pevači imaju mnogo toga da nauče. Dobila je priznanje "Vesti" za najbolju pevačicu godine po glasovima svojih kolega.

- Ove godine dosta sam radila, pa je vreme da se malo opustim. Iako sam planirala da predstojeće praznike provedem u Americi, predomislila sam se. Kupila sam sebi trenerku sa nacrtanim Deda Mrazom, pa ću za Novu godinu uživati kod kuće uz porodicu - otkrila je Brena.

Ilda Šaulić, koja je otpevala pesmu "Stani, dušo, da te ispratim", koja je po glasovima pevača proglašena za hit godine u kategoriji narodne muzike nije skidala osmeh sa lica. Kako je rekla, priznanje "Vesti" biće joj podstrek da bude još bolja i najavila da će novi album objaviti za mesec dana. Ona je kući otišla i sa priznanjem koje je njen otac Šaban Šaulić, dobio kao najbolji pevač narodne muzike po glasovima kolega, jer on nije mogao da dođe.
- Tata je u inostranstvu i nikako nije mogao da stigne, ali ja ću mu dati vaše priznanje - obećala je Ilda.


Jovan Perišić, koji je dobio nagradu za najboljeg folk pevača po glasovima čitalaca "Vesti" nije krio zadovoljstvo zbog priznanja. Darko Radovanović, koji je u duetu sa Ivanom Selakov otpevao numeru "Ako je do mene", koja je proglašena za hit godine u kategoriji zabavne muzike po glasovima kolega i naših čitalaca, u našu redakciju stigao je gotovo sa aerodroma. Kako nam se pohvalio, prvi put je nastupao u dijaspori i to u Cirihu.

- Prezadovoljan sam kako je sve ispalo, jedino sam imao problem sa povratkom. Zbog snega i leda let za Beograd je dva puta pomeran, pa sam noć proveo na aerodromu. Malo sam neispavan, ali nema veze - rekao je Darko. Posle 17 godina profesionalnog bavljenja muzikom, konačno je došlo i njegovih pet minuta, a ponosan je što je karijeru gradio temeljno i bez skandala.
Aleksandra Radović, koja je ove godine proglašena za najbolju pop pevačicu po glasovima kolega i čitalaca, otputovala je na skijanje u Italiju, pa je nagradu umesto nje primio njen menadžer Dragoslav - Gane Pecikoza.


- Pa, dobro valjda sam i ja bar malo zaslužan za ovo priznanje, zaradio sam bar za jedan šraf - rekao je kroz osmeh Pecikoza. S Brenom se šalio i "peckao" je, pa mu je ona u jednom trenutku "zapretila" da će ga udariti plaketom u glavu, jer s njom se nije šaliti. Druženje je nastavljeno uz smeh i šalu, a Brena je obećala da će iduće godine konačno napraviti koncert u Beogradu.

Dragana na putu Željko snima spotove

Pored Šabana Šaulića i Aleksandre Radović, na dodeli priznanja iz opravdanih razloga, nisu bili Dragana Mirković (najpevačica po glasovima čitalaca) i Željko Joksimović, koji je dobio priznanje za najboljeg pop pevača po glasovima kolega i čitalaca. Dragana je morala hitno da otputuje u Zagreb i zbog problema sa snegom na putu nije mogla da stigne u našu redakciju, dok je Željko zauzet snimanjem dva spota. Njima će priznanja "Vesti" biti naknadno uručena.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online