Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 10.10.2011.
17:56
V. Tasić - Vesti A

Rasturila bih državu k'o pijan petobanku!

Za samo tri dana, Lepa Lukić je u studiju, kao od šale, ponovo otpevala svoja dvadeset i četiri hita. Iako je virus muči od kada se vratila iz Kanade, to joj nije smetalo da peva sa lakoćom. Za nekoliko nedelja, u izdanju Granda će se pojaviti Lepin CD sa starim hitovima.

U politiku se ne razume, ali mnoge političare voli: Lepa Lukić

- Mnogo puta sam rekla da se osećam kao da tek sada počinjem. Stalno je tako. Imam snage, volje i elana da je to čudo jedno.

Dok sam pevala u studiju prošle nedelje, Dule Simović mi je rekao da pevam bezobrazno fenomenalno. Nije mi bilo jasno šta će mu ono bezobrazno, ali čovek kaže da fenomenalno nije dovoljno jako!

Kako se snalazite u Grandu?
- Svuda se snalazim odlično. U stvari, nemam ja šta da se snalazim. Ja sam Sašina pevačica. Saša Popović mi pre neki dan kaže: "Ne dam te nikom dok postojim!"
 

Priča se da vam cveta posao u lokalu "Dva putića"?
- Pevam da pomognem bratancu i njegovoj porodici. Eto, sinoć je ludnica bila. Dolazi mnogo mladih. Pre neko veče je jedan momak u mom lokalu slavio 24. rođendan. Prošle nedelje je drugi momak slavio momačko veče. Sve je bilo puno, sve sami mladi. Svi su mi prilazili i ljubili mi ruke. Šta više da poželim?
 

Dolaze vam i političari u restoran?
- Kako da ne. Nije red da sad pričam koji, ispašće da se hvalim. Ali, neću da ispade ni da krijem. Zoran Stanković, ministar zdravlja, bio je nekoliko puta.
 

Koga od političara najviše volite?
- U politiku se ne razumem, ali mnoge političare volim. Recimo, Ivica Dačić je došao do izražaja i mnoge dobre stvari je uradio kao ministar policije. Inače, navijam za Palmu jer je čovek pravi srpski domaćin. Mnogo toga je za narod u svom kraju uradio. On, brate, za razliku od većine, čini sve da popravi natalitet u Srbiji.
 

Slažete se sa svim njegovim političkim stavovima?
- Ma kakvi politički stavovi! Ne ulazim ja u to, niti me zanima. Pričam samo o onome što vidim praktično, na licu mesta. Zahvaljujući Palmi, poslednjih godina sam pevala po srpskim selima. Pootvarao je mnoge domove kulture, koji su decenijama bili zatvoreni.
 

Šta biste vi radili da ste vlast?
- Politika i vlast nisu za ovakve plači.... kao što sam ja! Rasturila bih državu za čas, kao pijan petobanku. Bilo ko bilo šta da mi traži, ja bih mu dala. Sa svakim bih otplakala njegovu muku. Ovih dana se razbih od plakanja zbog onog jadnog deteta, anđela koji je poginuo na ekskurziji. Prolila sam potoke suza.

U Miločaju me hvata tuga

 

Zašto ste sve ređe u rodnom Miločaju?
- Bila sam krajem septembra, kad su se navršile četiri godine od smrti moje majke. Ovih dana idem ponovo, navršavaju se dve godine od smrti mog brata. Moj suprug Milan će sa mnom. Mnogo mi je teško i u Miločaju me hvata najveća tuga. Ne bih mogla sama da odem, niti bih mogla da prespavam u kući u kojoj su živeli moji najmiliji. Ovako osetljivoj i plačljivoj, mnogo teško mi padaju odlasci u selo za koje me vezuju brojne uspomene.

Utorak 11.10.2011. 00:14
Жива легенда наше изворне народне музике.Обожавам њене старе песме из 60'тих и 70'тих,такав глас тешко да ће се икад више појавити .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online