Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 29.09.2011.
11:21
V. Tasić - Vesti A

Srpska estrada je skroz prolupala!

Goca Božinovska (46) važi za ženu koju je teško iznervirati, ali ume i ona još kako da pobesni, posebno kada joj na žulj stane neka od koleginica. Razlog je skupocena Kavalijeva haljina koju je pevačica obukla i koja joj je stajala kao salivena. Bar je ona tako mislila kada se pogledala u ogledalo.

I bogati plaču: Goca Božinovska

- Ne znam više šta da obučem! Štagod da stavim na sebe, nekom smeta. Obukla sam nedavno jednu lepu Kavalijevu haljinu, baš skupu, a koleginica me odmerila i rekla:

"Malo ti je široka, trebalo bi da je suziš, ne stoji ti baš kako treba." A, u stvari, široko je njoj u glavi. Došlo mi da joj kažem da su joj se proširili krvni sudovi u mozgu, pa zato vidi široko - kaže Goca ne krijući da je besna kao ris.


Na estradi se priča da se često oblačite u jeftinim prodavnicama koje drže Kinezi?
- A, zašto da se ne oblačim kod Kineza? Kupujem i oblačim se kako mi dune.

Umem da tresnem pare za neku skupu stvar u firmiranom butiku, ali umem da se obučem i za deset evra. Skoro sam nosila haljinicu koja sam platila deset evra i svi su mi rekli da je divna i da mi odlično stoji. Valjda nisu znali koliko košta. Oblačim se kako hoću i nije me briga ko šta lupeta.

Vaše koleginice kažu da je običnim ženama lakše, jer nemaju tih problema. Doduše one i zarađuju mnogo manje od pevačica...?
- Većina mojih koleginica nema pojma šta priča. Estrada je skroz poludela i prolupala! Što više vreme odmiče, to bolje shvatam neke stvari. Džaba što neki imaju para kad se njihove muke i ludila parama ne mogu rešiti. Gledam koliko su mnogi pevači jadni i nesrećni.

S druge strane, gledam neke, kako kažu obične ljude i vidim koliko su srećni. Posmatram žene koje žive od skromnih platica. Zadovoljne su kad sebi kupe neku sitnicu, srećne su kad popiju kafu sa komšinicom... Nemaju stresove zbog firmiranih krpica i sličnih gluposti i zato im javno poručujem - i bogati plaču!

Zbog čega vi plačete?
- Ne plačem, ni za čim ne patim i dobro znam gde sam. Nisam deo estradnih laži i bajki. Većina onoga što moje kolege pričaju su priče za malu decu u koje malo ko veruje. Ja samo pazim da ne poludim kao mnogi, pa da mi se narod smeje. U ovim godinama shvatila sam da je najveća dragocenost kad mogu da te usreće obične, sitne stvari. Trudim se da što više uživam u svakom trenutku i da ni slučajno ne patim za onim što nemam.


Da li se bolje osećate u skupim ili jeftinim haljinama?
- Nema veze da li sam obukla skupu ili jeftinu haljinu. Znam da se ne može svima ugoditi i uvek će nekome nešto da smeta. Sa tim skupim haljinama je velika muka. Obučeš je jednom, slikaju te i ne daj bože da te ponovo uhvate u njoj.

Po nekom nepisanom pravilu na estradi, haljinu možeš da obučeš samo jednom i gotovo! Ako je obuče još i moja ćerka Jelena odmah nastaje haos. Pa šta da radim sa haljinom koja je jednom obučena. Zar da je bacim u kontejner, pa nisam blesava.

Neću da se udajem

 

Zašto odbijate da se udate za Nebojšu Tubića s kojim ste već više od deset godina u vezi?
- Nema toga ko ima sve, ni ne treba mi sve. A, što se tiče mog dragog - zaprosio bi on mene kada bi smeo! Dobro zna da bih ga odbila i da mi ne pada na pamet da se udajem. Za ovih deset godina, koliko smo zajedno, čovek je ukapirao kakva sam.

 

Neću da se udajem, jer mi je lepo ovako. On je divan, zlatan, voli me i poštuje. Situacija među nama je takva da tu ništa ne bi trebalo dirati - smatra Goca.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.09.2011. 11:36
Goca je iskrena i nije isfolirana kao neke njene koleginice .Bravo Goco!
Četvrtak 29.09.2011. 13:34
U ovome interviju skoro da sam osetio skrgut zubi kao dodatni faktor uveravanja...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online