Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 23.09.2011.
09:11
Press A

Karleušin koncert prekinut zbog tuče!

Na nastupu Jelene Karleuše u Novom Pazaru izbila je opšta tuča! JK je preksinoć na scenu u klubu "Kristal", po starom običaju, izvela jednog muškarca iz publike, svukla ga i bičovala, a po završetku performansa mladića je napala publika kojoj su smetali njegovi feminizirani pokreti!

Jelena Karleuša
 

U opštoj tuči sevale su pesnice, reagovala je i policija, a Jelena je svoj nastup prekinula oko ponoći i odmah se uputila za Beograd!


Očevidac ovog događaja rekao je za "Pres" da se u Novom Pazaru ne pamti masovnija tuča i da je izazvana zbog pevačicinog forsiranja gej populacije.


- JK je kasnila oko sat vremena sa nastupom, na bini se pojavila tek oko 22 časa. Uz prve taktove njene pesme „Ide maca oko tebe" rekla je publici: "Pozivam da mi se na sceni pridruži mladić koji nije oženjen, koji nema ni dečka ni devojku" - prepričao je događaj sagovornik "Presa" koji je insistirao na anonimnosti i rekao da se Karleuši pridružio mladić za koga se priča da je homoseksualnog opredeljenja.


- Posle njegovog nastupa sa JK prišao mu je momak i zapretio: "Je*aću ti mater pedersku! Sada ću te polomiti", ali je obezbeđenje uspelo da spreči tuču. Međutim, samo desetak minuta kasnije pojavila se grupa mladića koja je započela tuču sa obezbeđenjem! Devojke su napustile klub nakon što je izbila opšta tuča, koju su uspeli da prekinu policajci. To se desilo oko ponoći, kada je Jelena i prekinula nastup i uz pomoć obezbeđenja napustila diskoteku.


Folkerka je posle nastupa napisala na Fejsbuku da je, uprkos svemu, imala uspešan nastup.


- Večerašnji nastup u Novom Pazaru bio je jedan od mojih najboljih i najuspešnijih! Klub je bukvalno goreo! U publici je bilo malo više testosterona, ali to je razumljivo i ne ljutim se! Bilo je vrh - napisala je JK.

POVEZANE VESTI

Petak 23.09.2011. 09:38
Ona nije normalna a jos bolesniji su oni koji podrzavaju ovako nesto...i za ovo mogu da kazem da je dno dna...Majka dvoje male dece supruga jednog sportiste, odlazi iz suncane Spanije gde sam mislila da ce se skrasiti i ostaviti narod na miru, odlazi pazi molim te u Novi pazar da promovise svoje misljenje o gej populacji...izaziva nerede kod primitivaca u publici i pritom je to za nju uspesan koncert...stvarno ce biti smak sveta..
Petak 23.09.2011. 09:47
Po njenoj proceni, neuspesan koncert bi bio samo onda da je bilo mrtvih. Preterala je sa tim forsiranjem pedera, ili to sve radi zato sto ima istine u onoj da je ona zapravo on.
Petak 23.09.2011. 12:53
Браво Пазарци тако треба,али требали сте и њу преко колена коју родитељску.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online