Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 19.09.2011.
09:51
Press A

Danijela Vranić pesnicom udarila policajca u lice

Pevačica Danijela Vranić (36) uhapšena je u nedelju oko 21.30 časova na Terazijama, kod hotela "Moskva", zbog vožnje u pijanom stanju i napada na policajce koji su pokušali da je zaustave i legitimišu.

Popilo se, pa se ražestilo: Danijela Vranić
 

Kako piše beogradski "Pres", policija je "rendž rover", koji je "kraljica splavova" vozila neprilagođenom brzinom, pokušala da zaustavi još kod Studentskog parka. Vranićeva se, međutim, nije obazirala na upozorenja saobraćajaca, a bahato vozeći umalo nije pregazila jednog pešaka.


Napad na službeno lice

Pomahnitalu Vranićevu patrola saobraćajne policije sustigla je i zaustavila na Terazijama, a kada su jo zatražili dokumenta, pevačica je tek tada potpuno podivljala - besno izašla iz džipa i počela da viče i psuje na saobraćajne policajce. Policajcu Jugoslavu Đ. udarila je šamar, a potom ga je udarila i pesnicom u lice, da bi mu na kraju pocepala bluzu od uniforme! Kako saznajemo, u policijskoj stanici Stari grad ona je na alkotestu "naduvala" čak 1,84 promila!
 

Sledila put Ane Nikolić i Romane Panić

Danijela Vranić nastavila je niz estradnih hapšenja zbog vožnje u pijanom stanju, koje su pokrenule njene koleginice Ana Nikolić i Romana Panić. Ana je privedena u novembru 2010. godine kada je policija nju i njenog brata Marka zaustavila u pijanom stanju. Pevačica je tada nasrnula na policiju. Romana je privedena krajem prošle godine, takođe zbog velike količine alkohola u krvi.

- To je stanje teškog pijanstva. Sa bahatim ponašanjem pevačica je nastavila i u policijskom automobilu, kao i u stanici policije. Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava za vožnju u potpuno alkoholisanom stanju, kao i krivična prijava zbog napada na službeno lice. Za početak će joj uz trežnjenje biti određeno i policijsko zadržavanje - kažu u MUP-u Srbije.


Prema Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, vožnja sa više od 1,6 promila alkohola u krvi tretira se kao vožnja u potpuno alkoholisanom stanju i kao prekršaj najvišeg stepena podrazumeva oduzimanje dozvole na godinu dana, šest kaznenih bodova i 25.000 dinara, koji se, doduše, mogu "odležati" - 30 dana. Napad na službeno lice i ometanje u radu mnogo je ozbiljnije delo iz krivične materije, za koje je zaprećena zatvorska kazna od šest meseci do pet godina zatvora.


Skandal za skandalom

Inače, Vranićevu su paparaci vise puta uslikali u pijanom stanju, a poslednji skandal dogodio se ovog leta u budvanskom klubu "Trokadero"! Naime, pevačica je na jednom nastupu zbog preterane konzumacije alkohola i obeznanjenog stanja izneverila mnogobrojne posetioce. Ona je pevala sa "Kreativ" bendom i posle ponoći izašla na scenu. Koliko je njeno pevanje bilo tragično najbolje govore uzvici tamošnje publike koja joj je dovikivali: "Alo, bre, šta radiš to?!"

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 19.09.2011. 11:35
пуу и то ми је неки пандур кад га свака дронфуља лупа ,требала је и уши да му почупа. Значи пендрек служи само за "сиротињу рају"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online