Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.09.2011.
14:06
V. Tasić - Vesti A

Razočarao me Ljuba Aličić!

U vikendici u Krčedinu, na obali Dunava, Šaban Šaulić (60) uživa pecajući i sabira utiske s nedavne proslave rođendana. A riba grize, pa se kralj narodne muzike pohvalio da je nedavno ulovio soma od pet kilograma od koga je spremio fantastičnu večeru u kojoj je najviše uživala njegova ćerka Ilda.

- Sve u mom životu se svodi na porodicu i uživanje kraj Dunava. Ostvario sam sve što sam u životu poželeo i ne treba mi ništa sem mira, zdravlja i uživanja u Krčedinu. Nedostaje mi samo novi čamac s kabinom jer je ovaj koji imam već star i dotrajao. Nigde kao ovde nisam toliko nadahnut, emotivan i romantičan. Ovde pišem najlepše pesme, a pošto sam prethodnih dana bio vredan, napisao četiri divne, ženske pesme od kojih sam dve dao Ildi - kaže Šaulić.

Zabacio štap: Šaban Šaulić u Krčedinu


Kad saberete utiske, da li ste zadovoljni rođendanskim slavljem?
- Kako da ne budem, došli su svi meni dragi ljudi. Ali, moram da kažem da me je mnogo zabolelo što neki ljudi, koji su bili pozvani, ipak nisu došli. Najteže mi pada što te večeri na slavlju nije bio moj veliki prijatelj i kolega, Šapčanin Ljuba Aličić. Moja porodica i ja smo ispoštovali sva njegova veselja, porodična slavlja, sve što mu je ikada značilo. A on ne samo da nije došao, nego mi se nije ni javio.


Možda je negde radio, pa je zaboravio koji je datum?
- Bilo šta da je u pitanju, za njegov nedolazak nema opravdanja. Mogao je bar da me pozove telefonom i da mi čestita, mogao je da mi pošalje poruku. Ali, ništa od toga nije učinio. Mnogo me boli što nije ispoštovao moje slavlje, moje zadovoljstvo, mene kao čoveka i prijatelja. Ljuba me je izneverio!

Možda me ne bi ovoliko bolelo da nismo zajedno odrastali. Razočarao me je kao niko. Mnogi prijatelji su me kroz život razočarali i svakog sam žestoko odbolovao. Možda sam malo naivan čak i u ovim godinama, ali ja se ljudima dajem iz sveg srca i duše i očekujem da mi bar prijatelji uzvrate.


Da li ste obnovili prijateljstvo sa Miroslavom Ilićem? Obojica ste najavljivali zajedničko pecanje?
- Nikako da to pecanje sprovedemo u delo. Ali, verujem da će doći dan kad ćemo zajedno uživati na obali Dunava ili na obali Morave. Nedavno smo se sreli, na jednoj proslavi. Lepo smo se ispozdravljali, ali nije bila prilika da se ispričamo. On je bio sa svojim zetom i društvom, ja sa svojim prijateljima. Ali, Bože zdravlja, biće prilike i vremena da sve propušteno nadoknadimo.
 

Ne mešam se u život dece

 

Ovih dana se piše o vezi vaše ćerke Sanele i bivšeg fudbalera Zorana - Bate Mirkovića. Da li ste zadovoljni ćerkinim izborom?
- Ne komentarišem veze moje dece. Sve troje su punoletni i sami odlučuju o tome sa kim će i kako živeti. Imam apsolutno poverenje u njih i njihove izbore. Osim toga, smatram da nemam pravo da se mešam u njihove živote. Ni ja nikome nisam dao, niti dozvoljavam da mi se meša u život. Zato mi je pomalo smešno kad me neko pita šta ja mislim. Ma kakav ja? Njihova srca su ta koja biraju - smatra Šaban.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online