Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 12.09.2011.
01:47 >> 14:51h
Pulsonline A

Policija ne može da nađe Anu Nikolić

Pevačica Ana Nikolić ponovo nije došla na suđenje zbog vožnje u pijanom stanju, pa je sud izdao naredbu srpskoj policiji da joj uđe u trag. Naime, zgodna Paraćinka se i treći put oglušila o poziv za suđenje, a sud je obavešten da je boravište popularne pevačice nepoznato.

"Ana Nikolić se nije pojavila ni na trećem suđenju, a iz Paraćina nam je stigla povratnica da se ona odselila sa adrese na koju smo joj treći put slali poziv. Ona je policiji dala jedino tu adresu, pa sada ne znamo kako da je nađemo. Sada smo poslali dopis policiji da je nađe na adresi u Beogradu, jer je poznato da ovde živi više godina. Međutim, ukoliko se utvrdi da je nedostupna, mi ćemo privremeno prekinuti postupak protiv nje, ali će policija i dalje nastaviti potragu za njom", kaže izvor iz beogradskog Prekršajnog suda, koji Nikolićeva zaobilazi u širokom luku.

Sagovornik napominje da u slučaju prekida postupka "devojka od čokolade“ neće izbeći kaznu koja je čeka.


"Ukoliko uspeju da okrivljenoj uđu u trag i pronađu je na njenoj beogradskoj adresi, biće joj uručen poziv i protiv nje će se normalno nastaviti postupak", navodi sagovornik našeg lista iz suda.

Međutim, sagovornik iz policije sumnja da Nikolićeva čeka da zastari prekršajni postupak protiv nje.

"Očigledno je da je Nikolićeva slagala policiju prilikom hapšenja i namerno im dala lažnu adresu. Posle dve godine zastareva prekršajni postupak protiv nje, pa namerno izbegava sud", kaže izvor iz policije.


Za zgodnom Paraćinkom optuženom da je u novembru prošle godine vozila "mercedes ML" sa 2,03 promila alkohola u krvi i pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo.


Inače, Nikolićevoj za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena. Ova prijava protiv nje je podneta redovnim putem, tako da joj nije određen pritvor.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.09.2011. 02:37
A mene bi nasli i u misjoj rupi oderali me i sada bi robijao na berbi kukuruza u padinjaku pa svaki pajos ima tuzibabu i kako da ih predjes za adresu ali sta ces SPONZORUSE su mocne
Ponedeljak 12.09.2011. 11:44
nije ne moze nego nece.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online