Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 10.09.2011.
02:53
Alo! A

Seka Aleksić otišla u manastir!

Folk diva Svetlana Aleksić je odlučila da se povuče i pronađe duhovni mir, pa tako već neko vreme boravi u manastiru Kuveždin na Fruškoj gori, gde se posvetila strogom duhovnom životu, a u svrhu dobijanja potomstva, piše beogradski “Alo!“ pozivajući se na dobro obavšeteni izvor sa lica mesta!

Seka Aleksić
 

- Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila - kaže naš sagovornik lista “Alo!“ i dodaje:


- Svi oni koji su se zatekli proteklih dana u ovom božjem hramu, mogli su se uveriti da pored njih spokojno i mirno stoji jedna od najvećih folk zvezda koja se zajedno s njima molila. Iako je bila ubeđena da je niko neće prepoznati jer je bila obučena kako i dolikuje kada se nađete na ovakvom mestu, u dugoj haljini i s maramom na glavi, pevačicu su ipak svi uočili. Međutim, njoj to nije smetalo, pa se nakon molitve mirno pozdravila sa radoznalim svetom, koji se očito pitao otkud ona u manastiru.


Inače, folk diva je na Frušku goru došla sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, koji joj je svakako najveći oslonac u životu. S obzirom na to da će uskoro, ako bog da, postati roditelji, supružnici su se složili da će boravak u manastiru Kuveždin biti idealna priprema za njihove nove životne uloge.


Seka vreme u manastiru uglavnom provodi u dugim razgovorima sa svojim duhovnikom ocem Varnavom, koji joj pomaže da shvati svrhu ovozemaljskog bivstvovanja i uspešno savlada sve životne prepreke. Upravo po njegovom savetu, pevačica će naredna dva meseca provesti u Kuveždinu. Podsećanja radi, ona se odlučila za vantelesnu oplodnju jer želi da dobije blizance.
 

Borba za potomstvo od prvog dana braka!

Od momenta kada su se 12. septembra 2010. godine jedno drugom obećali pred bogom, pevačica Svetlana Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić odlučni su u nameri da se ostvare kao roditelji.
Svadba poznate pevačice i kik-boksera je označena kao svadba decenije, na kojoj su se među 150 zvanica našle i najveće srpske zvezde, a mlada je promenila čak dve venčanice i četiri haljine. Pevačica je krajem 2010. godine i zatrudnela. Nažalost, već početkom ove godine, Seka je izgubila bebu, a lekari su ustanovili da se radilo o vanmateričnoj trudnoći. Posle ovog bolnog perioda, Seka i Veljko su se prepustili putovanjima, ali i poslu. Putovanja po Austriji, Africi i Egiptu, ali i veliki broj nastupa su pomogli pevačici da zaceli svoje rane, a onda su njen suprug i ona odlučili da ponovo pokušaju da se ostvare u ulozi roditelja, ovoga puta vantelesnom oplodnjom.

POVEZANE VESTI

Subota 10.09.2011. 13:44
Uvek mi je izgledala kao svetica, sada je na pravom mestu, gde i pripada, ona je pravi Andjeo... Ne, ne zezam se... Ozbiljan sam kao srcani udar... He...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online