Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 07.09.2011.
15:00
V. Tasić - Vesti A

JK: Čeka me burna politička jesen

Odmah posle koncerta koji će održati u Parizu 10. septembra, Jelena Karleuša (33) leti za Sevilju gde će se pridružiti suprugu i fudbaleru Dušku Tošiću koji će naredne četiri godine igrati za FK Betis.

Vatreni borac: Jelena Karleuša

A svima koji su se ponadali da će se Karleuša manuti politike, jer će živeti na relaciji Beograd-Sevilja, poručuje da su se grdno prevarili.


- Na koncertu u Parizu želim da pokažem da umetnici koji dolaze iz Srbije mogu da se pohvale svetskom muzičkom i scenskom produkcijom. Zatim odoh u Španiju gde ću ostati dok ne izaberem kuću u kojoj ćemo narednih godina živeti porodično. Pošto imam odrešene ruke da biram, izabraću dom sa velikim dvorištem i bazenom, kako bi Atina i Nika uživale. Pomagaće mi tri dadilje, kao i do sada, a ja ću žonglirati između porodičnih obaveza i karijere. Nisam mogla da poželim lepšu zemlju za život i odgajanje dece - kaže Karleuša za "Vesti".

Kako mislite da se bavite politikom u Srbiji, ako niste stalno u njoj? Politika "na daljinu"?


- Na daljinu?! Verujte, politici nikad nisam bila bliža, a ni putovanja me neće udaljiti od nje. Moj posao je i do sada bio da stalno putujem, da nedeljno promenim i po dve-tri države. Prema tome, uz dobru organizaciju, moj posao i moje političke aktivnosti neće stagnirati. Naprotiv - očekujte burnu jesen!

Mnogi su oduševljeni vašim političkim angažovanjem, a mnogi su i u šoku. Ali, gotovo svi kažu da ste prava osoba za to, zbog oštrog jezika...?


- Oslobođena sam malograđanskih predrasuda. Ne plašim se da govorim istinu, svidelo se to nekome ili ne. Ne svađam se, nemam dugačak jezik, ja sam samo vatreni borac za prava obespravljenih ljudi. Vešt sam govornik kada nasuprot mene stoji neko ko svojim stavovima čini loše mom narodu.

Sanjali ste sebe kao predsednicu Srbije. Želite u politici da dogurate do vrha?


- Sanjala sam Srbiju izlečenu od ratova, sankcija, unutrašnjih razdora, Srbiju bez siromaštva i stotina hiljada nezaposlenih. Sanjam tolerantnu Srbiju, bez gladne dece i zlostavljenih žena. Možda se san i ostvari jednog dana, ko zna. Želim da pomažem, da me ljudi pamte po dobru, želim da ostavim trag. To je vrhunac i smisao mog postojanja. Lako je biti nebitan, ići linijom manjeg otpora, ne boriti se...

Da vam jednog dana ćerke kažu da više vole žene nego muškarce, kako biste reagovali, s obzirom na to da podržavate homoseksualce?


- Reagovala bih burno kada bi mi deca postala lopovi, kriminalci, nemoralne ili poročne ličnosti. A, pravo na seksualno opredeljenje pripada samo njima i na takve stvari roditelj ne može i ne treba da utiče. Homoseksualnost je izbrisana sa spiska bolesti pre 40 godina. Sve dok su moja deca dobri i pošteni ljudi, kao roditelj ću ih bespogovorno podržavati.
 

Političari će bolje proći

 

Koja je oblast estradnija - politika ili estrada? Mnogi pevači se žale da im su im političari preuzeli primat?


- Neka se estrada bavi svojim problemima i neka pokuša da izmeni ružne predrasude o našoj profesiji. Političari će u svakom slučaju bolje proći zato što su mudriji i obrazovaniji. 

 

Dosta je tragikomedije

 

Da ste na vlasti, a morate da birate kolege za razne političke funkcije, koga biste izabrali na pojedine funkcije?


- Hvala Bogu, nikad ništa ne moram, a takva tragikomedija se nikada neće desiti. Dosta je Srbiji tragikomičnih likova - smatra Karleuša.


Zar nikakve funkcije ne biste dali, recimo, Breni, Saši Popoviću, Ceci, Miroslavu Iliću...?


- Oni već imaju svoje funkcije u našim životima. Neko sa nanogicom, neko bez.

POVEZANE VESTI

Sreda 07.09.2011. 19:25
"Homoseksualnost je izbrisana sa spiska bolesti pre 40 godina!. Možda je ona izbrisana u nečijim glavama, ali izgleda da je kod teba dobila na zamahu.
Sreda 07.09.2011. 22:08
pomogni mene sa jedno hiljadu evra kad si vec resila da pomazes :D
Četvrtak 08.09.2011. 23:22
Boze mili dokle ce tek ova da se blamira...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online