Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 01.09.2011.
16:11
E. V. A

Nova moda na estradi: Venčanja tajna, razvodi javni

Venčanja u krugu najbližih prijatelja i rođaka bez medijske pompe po svemu sudeći postali su nova moda na estradi.

Posle Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, koji su bez uspeha pokušali da sakriju venčanje u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, na tajno venčanje odlučila se, navodno, i Vesna Zmijanac. Kako pišu beogradski mediji, ona se u Grčkoj u crkvi Svetog Nikole na ostrvu Egin udala treći put i postala gospođa 14 godina mlađeg Željka Rstića. Venčanju je, navodno, prisustvovala jedino njena ćerka Nikolija sa dve drugarice.

-Željko i ja smo u ljubavi i to je sada svima jasno. Ako smo se venčali tajno, neka tako i ostane. Međutim, naše venčanje, ako je bilo ili će tek biti, moraće da se proslavi velikom feštom. Tada će svi znati da sam se udala - bila je dvosmislena Vesna Zmijanac, da bi već sutradan javno demantovala da se udala.

Na ludi kamen, ali u najstrožoj tajnosti pre skoro dva meseca stala je i Mira Škorić. Burmu je pokazala u jednoj emisiji, ali muža čuva daleko od kamera, pa čak ne želi da otkrije ni njegovo ime.


- Mnogo je zgodan i mnogo je lep. Zovem ga dušo, predivna je osoba, prepametan, nije tajkun jer ja sam gospođa u godinama koja ne šeta tajkune, jedino mogu reći da je moj zemljak Ličanin - bila je škrta na rečima Mira Škorić. Međutim, kako misterioznog gospodina niko nikada nije video, na estradi se poslednjih dana priča da je sve zapravo farsa, da Mirin muž ne postoji i da je cela priča smišljena radi podizanja medijske prašine. Istinu zna samo ona!


Pre nekoliko godina na estradi je bila moda da pevačice svoje slike s venčanja prodaju časopisima za velike pare. Tako je bilo u slučaju venčanja Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, a njenim primerom nešto kasnije krenula je i Goca Tržan. Ali, zato su njihovi razvodi bili javni. Danima se pisalo o svakom detalju razvoda Nataše i Dače, ko je koga prevario, gađao čašom u advokatskoj kancelariji, kako su podelili imovinu.

Taman kad se slegla prašina oko nje, na scenu je stupila Goca Tržan koja se razvela po istom scenariju i s istom medijskom pompom kao i Nataša. Čak su i njihove izjave bile istovetne! Najnovija informacija jeste da je Goca ostavila Marka Lakićevića s kojim je, navodno, prevarila muža i zbog koga se razvela, dok Nataša danima puni novinske stranice navodnom romansom sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, poznatijem kao Feliks.

I dok je ona ponovo na stubu srama, probleme imaju i njeni roditelji koje komšije na ulici prozivaju i psuju zbog ćerke.

Zarada od CD

 

Seka Aleksić je pošla stopama Lepe Brene i Cece Ražantović, koje su svojevremeno dobro zaradile od prodaje kaseta sa svoje svadbe. Seka je prodala ne samo slike, već godinu dana u svim većim marketima, prodavnicama i na benzinskim pumpama prodaje CD sa svoje prošlogodišnje svadbe. Još samo da ostane trudna, da i porođaj zabeleže kamere, pa da se i na tome opari.

 

Eminu vara muž?

 

Emina Jahović se pre skoro četiri godine udala u tajnosti za tursku zvezdu Mustafu Sandala, s kojim očekuje drugo dete. Međutim, ovih dana estrada bruji kako Mustafa navodno vara svoju 12 godina mlađu suprugu sa bugarskom pevačicom Disislavom i da je par pred razvodom. Međutim, Emina je demantovala tračeve, tvrdi da je u njenom braku sve u redu i da su tračeve lansirali turski mediji željni senzacija.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 01.09.2011. 22:11
E hvala Bogu...Vesti su sad sve ovo strpale konacno na jednu stranicu tj opisali sve slucajeve u jednom tekstu da ne moramo da pisemo za svakog posebno sta mislimo...dakle nekada se na sva zvona objavljivala svadba...odnosno prvo veridba...buduci mladenci su se mogli javno videti i nista nije bilo vredno neke znatizelje...e sad se kriju od javnosti pa narod ko narod voli da cuje ko je sa kim...a kad se razvode onda iznose svoj prljavi ves u javnost i ljute se sto narod komentarise...ne mozes svetu zapusiti usta..ali potrudite se da cujemo nesto lepo a ne samo ko je koga prevario i ko je koga ostavio...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online