Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 26.08.2011.
14:07
J. Antonijević - Vesti A

Bekuta: Nisam ljubomorna na mlađe i lepše

Ana Bekuta (52) tvrdi da ne pamti kada je toliko radila kao ovog leta. I dok se većina njenih kolega žali na sve manje posla i para zbog ekonomske krize koja trese ceo svet, ona ovog leta nema vremena za predah.

Još nisam za penziju: Ana Bekuta

Iako je premorena zbog neprospavanih noći, radi punom parom, kako bi kasnije mogla da uživa u plodovima rada, bez razmišljanja da li će joj zafaliti novca za nove cipele ili haljinu.


- Iskreno, i sama se nekad pitam šta je ovo, da li me toliko ljudi vole i traže ili sve moje kolege tako dobro rade. Toliko sam prebukirana da sam jedva uspela nekoliko dana da spojim da odem malo da se okupam i osunčam. Uglavnom sam na relaciji Srbija - Crna Gora - Bosna. Proteklih meseci sam imala i dosta raskošnih svadbi, valjda moje pesme vole roditelji mladenaca, pa me zato zovu - kaže Bekuta.


Imate li pozive iz inostranstva?
- U inostranstvu ne pevam, ne pamtim kada sam i pre koliko godina bila. Nisam više ni u toku koji klubovi uopšte rade, a u kojima sam nekada rado nastupala. Toliko imam posla i dobru zaradu na domaćem terenu da mi i ne pada napamet da putujem po Australiji i Americi.

Ne žalim pare

Koliko novca ulažete u karijeru?
- Mnogo i ne žalim para. Nije samo poenta kupiti pesme i snimiti ih. Ja volim da iskeširam za ceo paket koji podrazumeva - novi imidž, garderobu, frizuru, šminku, stilistu i fotografa koji će uraditi savršene slike za omot albuma. Uvek radim namenski, jer mi je bitno da kad neko kupuje moj CD kaže vidi kako su joj dobre slike. Treba to da bude lepo i za oči i za uši - smatra Bekuta.

Da li vas brine sve veća gužva na estradi?
- Ma ne, kad imam posla, a sad ga ima preko glave, meni niko ne smeta. Nikog ne diram i ne ugrožavam, radim za sebe i drugi me ne zanimaju. A ovi mladi, novi pevači kojih svakim danom ima sve više, samo neka dolaze, moraju i oni nekad da počnu. Nisam ljubomorna na mlađe, slađe, zategnutije i lepše koleginice, naprotiv, uvek sam za osveženje na estradi. E sad, po meni za svakog ko iole vredi ima mesta pod velikim estradnim suncem. Talentovani će proći, a ostali teško.

Jeste li nekada razmišljali da promenite posao?
- Bude i toga, dođe mi svega sve preko glave, ali se smirim, prođe me i nastavim dalje. Nisam još došla do te kritične faze, ali kada bude došla odmah ću mikrofon da okačim o klin. Još nisam za penziju, sposobna sam i u punoj snazi. Imam i dosta planova za budućnost koje treba da ostvarim. Mada, kad malo bolje razmislim ni sama ne znam čime bi se bavila da nisam pevačica.

Dosta se pisalo o vašem privatnom životu, posebno o navodnoj udaji, ali na kraju nije bilo ništa od toga...?

- Zaljubljena sam, srećna i ostvarena na svim poljima. E sad, da li ću sa nekim da odem kod matičara ili ne to mi nije prioritet. Mislim da se više neću udavati jer mi taj papir ništa ne menja u životu i vezi, a i trenutno sam u godinama kada mi to nije potrebno.

Ne krijete da ste imali određene estetske korekcije, da li biste opet nešto menjali na sebi?
- Za sada sam zadovoljna svojim izgledom, genetika je čudo. Išla sam pod nož, ali sam imala minimalne korekcije i ukoliko mi u budućnosti i starosti bude nešto potrebno zašto da se malo ne osvežim. Sve je lepo, samo ako nije preterano i upadljivo.

POVEZANE VESTI

Petak 26.08.2011. 15:33
Хвала редакцији Вести на освежавајући чланак о великој легенди наше народне музике.Достојанствена дама солидног гласа и за њене године изванредног изгледа.Мада као и остале певачице њене генерације ( Змијанац,Топчагић,Ђуришић,Брунцлик...) ипак наравно заостаје за неупоредивом божанственом царицом Лепом Бреном.
Petak 26.08.2011. 22:57
Ana Bekuta ima bozanstven glas za razliku od mnogih novopecenih koje nemaju pojma o pevanju...steta je samo sto je u tom kolu narodnjaka kod kojih danas imas da cujes i vidis sta covek ne moze ni da zamisli...Pevacice poput nje Snezane Djurisic Gordane Stojicevic, Merime Njegomir ,su retke...ove nove znaju samo da se skinu...neka zena peva dogod je glas sluzi...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online