Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 25.08.2011.
22:07
Pulsonline A

Novinari "oterali" Natu u depresiju

Nataša Bekvalac nema snage da se nosi sa novinskim naslovima i oštrim komentarima koji su se pojavili pošto se saznalo za njenu vezu sa albanskim biznismenom.

Tužni pajac: Nataša Bekvalac

Nataša danima ne izlazi is svog stana u Novom Sadu, nikome se ne javlja se na telefon, niti odgovara na poruke. Roditelji zabrinuti za svoju ćerku.


Leto je za Natašu Bekvalac počelo sjajno: zgodni frajeri, lude žurke, skupi hoteli, plaže, kokteli... Ovim tempom bi lepa Novosađanka nastavila i u avgustu da je novinari nisu "navatali" sa albanskim biznismenom, piše "Skandal".

Od kada je otkrivena njena romansa, koja je šokirala srpsku javnost, za samo nekoliko dana Nataši se ceo svet srušio. Sa medijskim linčem i oštrim komentarima pevačica nema snage da se nosi. Od kada se saznalo za ime njenog izabranika, Nataša se zatvorila u svoj stan u Novom Sadu i nikome se ne javlja na telefon. Čak ni sestrama, a roditelji su ozbiljno uplašeni i zbog priča koje se pletu oko kontroverznog biznismena, ali i zbog reakcija ljudi. Dok se pevačica malo ne sredi, brigu oko male Hane preuzeli su njeni roditelji.

Od kako se rastala od supruga Danila Ikodinovića Nataša se svakodnevno nalazila na naslovnim stranama, što zbog priča ko je koga prevario, što zbog medijskog prepucavanja i prolivanja suza u TV emisijama. Jedini put kada je reagovala na pisanje medija bilo je pošto je objavljeno da se dopisuje sa Novakom Đokovićem.

Nataša je tada poslala medijima pismo u kojem je rekla da je navikla da čita "najgnusnije uvrede i podmetanja" o sebi, ali da je previše da Novaka povlače po istom "blatu". Pevačica se tada izvinila svom bivšem suprugu, Novaku i njegovoj porodici što sve to moraju da preživljavaju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2011. 23:46
Jadna i naivna!Pa jedva, bre, ceka da je pominju u novinama!I sto ne nadje nekog siromasnog da se muvaju,nego samo juri bogatase.Obicna folirantkinja,a i nije neka riba.
Četvrtak 25.08.2011. 23:12
Kome ona daje,to je njena stvar.Ne bih voleo da me povlace po novinama niti da me dezurne patriote kritikuju,da sam recimo skrc'o neku zgodnu rvaticu,ciganku,albanku ili sta i ko nam je sve "krvni neprijatelj",pogubih se u racunici.Zamisljam kako bi to bilo,nesto u stilu "Ej,jesi li ti normalan?!Sta si to uradio,pa ****(dopisati) su nam krvni neprijatelji,ne smes to da jebes".More mani....A i taj belokapic je valjda neki boss,ne razumem se vise nego sto treba u taj mafijaski milje,ali bolje za boss-a nego za njegovog vojnika koji ima srpsko ime i prezime. "Ne zna zena,ko je kak'e vjere..."
Četvrtak 25.08.2011. 23:51
aman ljudi dokle vise o njoj.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online