Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 25.08.2011.
13:51
V. Tasić - Vesti A

Mia: Udvarači mi šalju imovinske karte

Mia Borisavljević (27) ponovo je uradila set provokativnih fotografija, ovog puta za jedan muški magazin. Kako se njene seksi slike pojave u javnosti, tako zapljušte nove ponude za brak.

Roditelji me razumeju: Mia Borisavljević

Mia kaže da je toliko prose da ne stiže da razmotri sve ponude. Po svemu sudeći, isplatilo se što se pevačica "pekla" na 40 stepeni prilikom slikanja na Adi Cinganliji, na još vrelijem pesku.


- Slatko se smejem ponudama za brak. Jedan tip mi je poslao svoj imovinski status - spisak svega što ima - od kuće i okućnice do automobila. Nemam pojma da li se čovek šalio ili je mislio ozbiljno. U svakom slučaju, da kažem javno, ponude za brak uopšte ne razmatram. Niti mi je vreme za udaju, niti lovim muža!- kaže Mia Borisavljević.

Šta kažu vaši roditelji kad vide vaše obnažene slike. Sigurno im nije prijatno?
- Naprotiv, oduševljeni su! Kažu da sam to odradila s puno mere i ukusa, kapiraju da sam to uradila za kulturan magazin. Znaju mama i tata dobro da nikada ne bih obrukala ni sebe, ni njih i da ne bih uradila ništa nedolično i vulgarno. Uvek veruju da dobro znam šta radim i da umem da procenim gde je granica. Moji roditelji su uz mene postali toliko moderni da kapiraju sve i svašta. Na vreme sam ih prevaspitala! Šalim se, ali neke stvari sam im objasnila kad sam kročila na estradu i oni su to prihvatili.

Prostitucija na estradi

Kako komentarišete priče o elitnoj prostituciji u koju se, kako se priča, uključene i mnoge pevačice?
- Prostitucija je najstariji zanat na svetu, a javne ličnosti su uvek prve na udaru, bez obzira o čemu se radi. Ne pogađa me sve to, ali ne treba se uvek kačiti samo za javne ličnosti. Isto je sa pričom da pevači sve više ginu na putevima. Još više ginu drugi ljudi i to svakoga dana, ali se o tome manje priča i piše - smatra Mia.

Da li su slike na kojima ste razgolićeni zaista neophodna podrška vašoj karijeri?
- Takve slike su važne za karijeru. Za nekoga ko se bavi pevanjem danas je važno još mnogo toga osim dobrog glasa. Pevačica treba da zna da glumi, da ume da se slika, da ima stila, jednom rečju da bude kompletna. Pogledajte svetske zvezde ko što su Bijonse ili Dženifer Lopez. Pored toga što imaju hitove, one su lepe, zanimljive, provokativne. Nije dovoljno biti samo pevač, treba biti multimedijalni lik!

Koliko će vam golišave slike podići cenu?
- Velika je zabluda da atraktivne slike podižu cenu. Niko nije lud da pevačici da više para samo zato što se pojavila na nekoj naslovnoj strani. Na terenu se dobro zna koliko ko vredi, koliko publike može da dovede. Može neko da bude popularan ne znam koliko, ali ako za svoju trenutnu popularnost nema podlogu, neće imati ni posla. Svrha provokativnih fotografija jeste samo da ljude zaintrigira i da podseti da sam tu. U svakom slučaju, fotke su samo još jedan plus za ukupan utisak.

Vama je lepo krenulo od kada ste goli prošetali autoputem pre tri godine?
- Skrenula sam pažnju na sebe, podstakla ljude da oslušnu kako pevam, zaintrigirala ih. Nemam razloga da budem nezadovoljna. Od tada idem uzlaznom putanjom. O estradnom vrhu ne maštam. Jer, na vrhu svakog brda ima bezbroj staza koje vode nizbrdo. Za sada se lepo snalazim na estradi i zadovoljna sam.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online