Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.08.2011.
15:17
V. Tasić - Vesti A

Sačuvaću brak po svaku cenu

Ana Kokić kaže da zadovoljna i srećna kao nikada do sada u životu. Ima porodicu o kojoj je maštala, a već krajem ove nedelje sa sa ćerkama putuje u Atinu gde je njen muž i vaterpolo as Nikola Rađen potpisao ugovor sa grčkim klubom Hios.

I tortu sekli zajedno: Ana Kokić i Nikola Rađen

A nije bilo lako od anonimnog simpatičnog devojčurka postati jedna od najtraženijih pevačica i to bez podrške oca s kojim već godinama nema kontakt.


- Ne, neću da pričam o teškim momentima i ružnim stvarima koje su mi se dešavale. Daleko od toga da sam ih zaboravila. Samo sam ih potisnula negde duboko u sebe. Neću ni sebe, ni druge da zamaram tužnim pričama. Bilo je previše takvih epizoda u mom životu, ali uz mamu i sestru uspela sam da kroz sve prođem lakše. Više neću da znam za suze i od kada sam sa Nikolom, doživljavam, vidim i pričam samo lepe stvari - iskrena je Ana.


Da li vas pogađaju priče o Nikolinim neverstvima i navodnom razvodu, s obzirom na to da ste dete razvedenih roditelja?


- Sve su to o smešne priče kojima se zajedno slatko smejemo. Često kažem da te izmišljene priče o našem navodnom razvodu, koje nemaju nikakvog osnova, samo učvršćuju naš brak. Nema toga što ne bih učinila da sačuvam brak i održim porodicu na okupu. Ali, besmisleno je pričati o tome kada je sve u redu.

Ne zvocam


- Nikola je izuzetno skroman momak, pa je u svojoj skromnosti umeo sebe da potceni. Nisam mu ništa prebacivala, niti zvocala, samo sam mu objašnjavala da je radni vek vaterpoliste kratak. Isto kao i vek trajanja pevačice - desetak godina! Vreme brzo prolazi, slava još brže, zato period kad je čovek u naponu snage treba iskoristiti na pravi način. Dugo mi se činilo da Nikola nije svestan koliko vredi i to mi je teško padalo - iskrena je Ana.

Kako ćete podneti njegov odlazak u Atinu?


- Lako, nije Atina na kraju sveta. Od ove nedelje imaću dve adrese. Jednu u Beogradu, drugu u Glifadi, predgrađu Atine. Bila sam sa Nikolom kada je potpisao ugovor. Grci su me oduševili, veseli su, druželjubivi, slični nama. I Atina me je fascinirala, grad je živ, topao...

Da li ste izabrali stan za supruga?


- Naravno, pripremili smo teren za preseljenje. Za koji dan Nikola i ja sa devojčicama odlazimo u Atinu. Deca i ja ostaćemo desetak dana, a onda se vraćamo u Beograd, a Nikola ostaje. Narednih godinu dana, na koliko je moj suprug potpisao ugovor, živećemo u dva grada. Zbog posla se neću potpuno preseliti u Atinu, ali ću bar dva puta mesečno sa devojčicama posećivati Nikolu. Učiniću sve da našim ćerkicama otac što manje nedostaje.
 

Zar se ne plašite što će Nikola, koji važi za jednog od najzgodnijih sportista, ipak biti sam u Atini?


- Zašto bih se plašila? Ni on nema razloga da se plaši što ću ja u Beogradu biti sama sa decom. Imamo bezgranično poverenje jedno u drugo i bilo bi besmisleno strahovati. Oboje smo svesni koliko je važno čuvati porodicu, koja je oaza, utočište, pokretačka snaga, sve... Da ne pričam bajke - i nas dvoje se nekada posvađamo kao i svi parovi. Ali, najvažnije je da svako iznosi svoje mišljenje i da niko ništa ne trpi. To je suština zdravog odnosa. Ume i meni da pukne film, da budem nervozna, ali kad se ujutru probudim i pogledam naše dve usnule lepotice, zaključim da ništa na svetu nije vrednije od toga.

Dobra sa kolegama


Iako iza sebe ima desetak godina karijere, Ana je ponedeljak uveče na jednom splavu napravila prvu promociju u životu i publici predstavila album "Psiho". U skladu s naslovnom numerom goste su dočekivali animatori u živopisnim, crnim kostimima i delovali su - zastrašujuće. Na ulazu presreli su njenu mamu Branku, ali nisu uspeli da je uplaše. Anu su podržale i mnoge kolege, a među gostima viđeni su Boban Rajović, Snežana Babić Sneki, Zorana Pavić, Mia Borisavljević, Dragan Brajović Braja, Sanja Đorđević, Mina Kostić i mnogi drugi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online