Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.08.2011.
14:11
S. Đurić - Vesti A

Čitao sam o sebi razne laži

Nemam vremena za tračeve i skandale, ali ima novinara koji žive od toga.

Dušan Svilar

Pobednik treće sezone Zvezde Granda Dušan Svilar i ovog leta osvaja publiku u našoj zemlji, ali i u regionu. Redovno nastupa sa Kemalom Montenom, ali i sa svojim bendom.


- Pripremam se za Ohridski festival koji će se održati 27. avgusta. Ovih dana sam dobio i pesmu "Da li te voli kao ja" sa kojom ću nastupati na internacionalnoj večeri festivala. Inače, poslednji period puno radim. Nastupam sa Kemalom Montenom, ali i sam sa svojim bendom - kaže Dušan Svilar.


Planirate li odmor?


- Da. Uskoro idem sa drugarima u Grčku i radujem se tom odmoru, jer mi je preko potreban. Mada se ja od muzike nikada ne mogu umoriti.

Ne peva sa Zvezdama Granda


Ni ove godine ne nastupate sa Zvezdama Granda u Crnoj Gori?


- Nedavno sam se vratio iz Crne Gore, gde sam nastupio sa Kemalom Montenom. Otkako smo se pre tri godine vratili sa američke turneje ne nastupamo više zajedno. Posle toga svako je krenuo svojim putem. Ja sam se našao sa Kemalom i tako nastavio karijeru. Sa svima sam u dobrim odnosima, a najviše sam u kontaktu sa Dinčom.

Jeste li zaljubljeni?


- I privatno i poslovno sam zaljubljen, u moju devojku i muziku. Nažalost, devojka je sprečena da ide sa mnom na more.


Nedavno ste prepustili Kemalu Montenu pesmu?


- Autor Vlada Kandić mi je dao nekoliko pesama da preslušam i najviše mi se dopala "Violina". Pesma je sjajna, ali sam shvatio da nije za moje godine i da nije sada vreme za takvu pesmu. Predložio sam da pesmu daju Kemalu Montenu, jer smatram da može da prođe dobro. Kemal je sjajan pevač i moj prijatelj i dugo nije ništa novo snimio, tako da mi je odmah pao na pamet. Sa "Violinom" će nastupiti na festivalu u Splitu i želim mu pobedu.

Kako komentarišete skandale na estradi?


- Stvarno nisam neko ko analizira takve situacije. Jednostavno nemam vremena ni za sebe, a kamoli da se bavi tračevima ili smišljanjem istih. Nisam taj tip. Možda su neki skandali stvarno slučajni, a neki nisu. U svakom slučaju ima i onih neukusnih. Ne volim da se previše izlažem javnosti, osim samo muzikom. Moj poziv je muzika, a ne skandali. Ali, nekad ne možete to da zaobiđete. Jednostavno novinari pronađu nešto i objave.


Da li vas pogađa kada napišu nešto o vama što nije istina?


- Čitao sam i čuo svašta o sebi. U početku me je to pogađalo i nije baš prijatno, ali s vremenom mi je postalo svejedno i takve priče me ne dotiču. Znam šta radim i to je dovoljno. Povodim se onom parolom Gorana Bregovića: "Samo nek stave lepu fotografiju, pa neka pišu šta hoće".


Da li ste kao pevač osetili krizu u poslu?


- Kriza utiče na sve, na celo čovečanstvo što se tiče posla. Nije kao pre, ali ja sam zadovoljan jer me zovu i stalno nastupam.


Kako vam se sviđaju poslednji takmičari Zvezda Granda?


- Drago mi je što je Stefan pobedio i ja sam u finalu za njega glasao. Mislim da je u finalnoj večeri pokazao da je najbolji. To je po mom ukusu. Ali, generalno svi su dobri, kompletni i što se tiče pevanja i nastupa.

Nikad u rijaliti


Vaše kolege sve češće učestvuju u rijaliti programima? Šta mislite o tome?


- Svako odlučuje za sebe. Nikad ne bih učestvovao u nekim od njih, jer mene zanima muzika, a ne rijaliti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online