Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.07.2011.
13:29
E. V. A

Šta će Karleuši šest gorila?

Jelena Karleuša (32) nedavno je na svom fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj je okružena sa čak šest stasitih momaka koji brinu o njenoj bezbednosti tokom gostovanja na Crnogorskom primorju. Ona već godinama šeta okružena obezbeđenjem za koje tvrdi da joj je neophodno.

Stav nije promenila ni nakon "afere telohranitelj" kada je navodno pukao njen brak sa Bojanom Karićem jer je bila previše bliska sa jednim momkom iz obezbeđenja, a za koju ona kaže da je samo "urbana legenda". Ona tvrdi da joj bodigard ne služi da bi nekom "bola oči" i da kršni momci, spremni na sve da bi je zaštitili, nisu kraj nje zbog imidža.

Blažena među muškarcima: Jelena Karleuša sa obezbeđenjem

- Svi znaju da mi se svašta dešavalo - od pretnji smrću pa nadalje. Nekoliko puta sam bila u izuzetno teškim situacijama. Uostalom, zašto bih bilo kome šta objašnjavala? Najvažnije je da se uz ove momke osećam bezbedno. Šta ko misli o tome, baš me briga! - rekla je svojevremeno Karleuša.

Momci koji je čuvaju posao nisu dobili slučajno. Do pevačice su stigli po preporuci njenog oca Dragana Karleuše, koji je godinama bio visoki funkcioner policije.


Cecu Ražnatović bije glas osobe koja najčešće menja telohranitelje. Njeni prijatelji tvrde da ih je promenila na desetine. Posebna priča su momci koji je čuvaju u njenoj vili na Dedinju gde trenutno izdržava osmomesečnu kaznu kućnog pritvora i koji, kako su pisali beogradski mediji, nisu dozvolili sudskom pozivaru da pevačici uruči poziv za suđenje na kome je trebalo da se pojavi. Telohranitelji ne čuvaju samo nju, već i njenu decu koju prate tokom izlazaka u grad ili na letovanje kada mama nije sa njima.

Mi smo kao porodica: Ceca Ražnatović


- Olakšavajuća okolnost je što momke iz mog ličnog obezbeđenja znam godinama, što sam bliska sa njihovim porodicama i što ih doživljavam kao prijatelje - rekla je pre nekoliko godina Ceca tvrdeći da bi bila srećnija da može ulicama da se kreće sama i bez pratnje, ali...

Nekoliko godina telohranitelje je imao i Aca Lukas uz objašnjenje "da ima mnogo zlih ljudi", mada se na estradi pričalo da je njihov zadatak bio da Lukasa "čuvaju od njega samoga".

Sada mi ne treba telohranitelj: Aca Lukas sa suprugom

U jeku najveće popularnosti i Željko Joksimović je angažovao telohranitelje. Ali, kada je jedan od njih napao fotoreportera, Joksimović je telohranitelje otpustio i ponovo šeta bez pratnje. Goran Bregović, recimo, samo povremeno angažuje obezbeđenje.


Međutim, ima i onih koji slobodno šetaju bez ikakvih čuvara. Tako najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić nikada nije imao telohranitelje, slobodno korača ulicom i ne smeta mu kada ga obožavaoci saleću za autograme i slikanje, svima izlazi u susret objašnjavajući da je to deo njegovog posla. Uostalom, zašto se braniti od obožavalaca kada od njih pevači i žive.

Iz senke

 

Kršne momke kao privatno obezbeđenje najčešće angažuju estradne zvezde, političari, deca političara, ljudi iz sveta podzemlja, privredni rukovodioci, umišljene zvezde, bogataši, novopečeni biznismeni. Većina telohranitelja koji rade za estradne zvezde ne žele da se slikaju ili govore za novine, jer je njihov posao da budu u senci. Međutim, neki od njih i kada ih upitate kako je raditi za pevače odmahuju rukom i kažu:" Težak, ropski posao za mrvice".

 

Pratnja za Karamelu

 

Poslednji u nizu estradnih ličnosti koji je angažovao telohranitelje je imitator i voditelj Goran Stojičević Karamela koji više nigde ne mrda bez dva kršna, profesionalna telohranitelja.


-Nikoga se ne plašim, ali opasna su vremena. Unajmio sam telohranitelje zbog gledalaca moje emisije "Preljubnici", koja će uskoro početi da se emituje pod imenom "Balkanske prevare". Nije da se plašim, ali razotkrivam sve i svašta, pa mi treba neko da mi čuva leđa - kaže oprezni Karamela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online