Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.07.2011.
14:50
V. Tasić - Vesti A

Teško je ostati normalan na estradi

Pošto je na estradi dogurao dokle je hteo, Aco Pejović čini sve da od estrade zaštiti svoju porodicu i sebe! Posećuje Hilandar, gde nalazi duhovni mir, posvećuje se svom vinogradu.

Štiti porodicu i sebe od estrade: Aco Pejović

U njegovom domu, zabranjeno je gledanje rijalitija, komentarisanje estradnih događaja i ličnosti sa estrade.


- Davno sam preležao estradne dečje bolesti. Nekada me je mnogo toga nerviralo, ljutilo, podizalo mi pritisak. Ali, uspeo sam da se od svih ružnih osećanja odbranim i da istreniram sebe tako da me baš ništa ne iritira. To je jedini način da čovek ostane normalan, da sačuva zdrav duh i svoju porodicu. Baš me briga za rijalitije, baš me briga za abrove i estradne gadosti. Sve je to meni Sodoma i Gomora. Ostajem po strani od svih zala i gledam svoja posla.

Nije valjda da vas ne nerviraju čak ni oni koji vam duguju novac?
- I od njih sam davno digao ruke. Nedavno sam u Bosni sreo čoveka koji me je svojevremeno prevario i ostao mi dužan. Mnogo godina je prošlo od tada. Posle nastupa, prišao mi je jedan mučenik. Pitao me je: "Znaš li ti ko sam, sećaš li se ti mene? Ja sam taj i taj." Setio sam se da sam napravio fantastičan posao u njegovom lokalu. Posle mog nastupa, on je pokupio pare i pobegao!

Zar niste poželeli da se sa njim razračunate?

- Ma kakvi! Čuo sam da je bio u zatvoru, da je prošao sve i svašta, da je nadrljao na

Žao mi je Goce i Ivana
 

Pratite li priče o estradnim razvodima?
- Iako ne pratim, to je toliko uzelo maha da čovek ne može da ne čuje šta se sve radi. Estrada je puna rasturenih i isfoliranih brakova. Za te isfolirane me baš briga. Žao mi je kad se raspadne pravi brak, kao što je bio brak Goce Tržan i Ivana Marinkovića. Dobro ih znam oboje i žao mi je što je što se njihova ljubavna priča tako završila.

razne načine. Davno sam ja te pare oprostio. Samo sam mu rekao: "A, setio sam se! Da si ti meni živ i zdrav!" Bio je u šoku. Verovatno je očekivao da ću nasrnuti na njega, da ću mu tražiti pare. Meni je samo važno da od takvih budem što dalje. Niti me je iznervirao, niti sam poželeo da dođem do davno prežaljenog novca. Ubrzo posle tog susreta, drugar mi je javio da je upucan. Daleko od toga da sam mu poželeo išta loše, ali ima neka sila koja sve vraća.


Da li ste se izmirili sa svima na estradi, kako ste najavili pre nekoliko godina?
- Sa svima sam se izmirio, svima sam sve oprostio. Sa svima sam u dobrim odnosima, ali na estradi ima onih bez kojih mi je jednostavno lepše i od kojih se sklanjam. Neke ljude jednostavno ne želim u svojoj blizini, neću da osetim njihove negativne energije.

Ko su ti ljudi?
- Na sreću, nema ih mnogo. Ne želim nikoga da pljujem po novinama. Danas je sistem, što se više javno blamiraš, što više lupetaš, to si, kao, popularniji. Recept je postao, pljuj po drugima i eto ti svakog dana naslovne strane. Neki ljudi pojavljivanjem po novinama leče svoje bolesne psihe i komplekse, frustracije iz mladosti, frustracije srednjeg doba, ko zna šta. Nisam deo toga. Ako neko misli da tako treba, široko mu polje.

Isfolirani brakovi


Koji su to isfolirani brakovi?

- To su oni brakovi u kojima je glavno zanimanje nekome da bude supružnik onog drugoga, poznatoga. Novine su pune likova za koje niko nikad nije čuo, koji su poznati samo po tome što su nečiji supružnici. Nije mi jasno šta će oni po novinama. Ima tu i muškaraca, ali žena je ipak više. Mnogim muškarcima bi bilo pametno da svojim ženama zabrane da vode abrove po novinama i da spletkare i mute po estradi. Nije lepo da ovo govorim, nije kavaljerski, neko će me možda optužiti da sam šovinista. Ali, muka mi je od takvih i dobrovoljno im ustupam sav svoj medijski prostor!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online