Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 16.07.2011.
13:39
V. Tasić - Vesti A

Kaja: Muž me savetuje oko udvarača!

Estrada već danima bruji o podgrejanoj romansi između Katarine Ostojić Kaje (27) i njenog još uvek zvaničnog muža i košarkaša Uroša Duvnjaka. Ovakvim pričama njih dvoje se slatko smeju uz zajedničku kaficu, koju ispijaju skoro svako jutro. Njih dvoje obnovili su kontakt kada se on vratio iz Nemačke u Beograd i Kaja kaže da je konačno našla recept za savršen brak.

Posle ljubavi - komšije: Kaja i Uroš Duvnjak

- Uroš i ja se redovno viđamo, ali to nema veze s tim što smo zvanično još supružnici, već zato što smo komšije.

Nismo kontaktirali mesecima, ali sada smo u odličnim odnosima. Nema gorčine, ljutnje, kajanja...

Ništa prirodnije nego da komšinica i komšija zajedno popiju jutarnju kaficu - smatra Kaja.

Prespava li komšija-muž kod vas ili vi kod njega?


- Toga nema, bilo bi previše. Mi smo imali predivnu ljubavnu priču od koje su ostale samo lepe uspomene.

Svašta se piše, čak i to da smo se pomirili, ali od pomirenja u ljubavnom smislu nema ništa! Kad jednom stavim tačku na nešto, povratka nema. Ne volim čak ni podgrejanu sarmu, koja je inače fenomenalna, a kamoli podgrejane ljubavi.


O čemu ćaskate? Uživate li u pričama o zajedničkoj prošlosti ili se međusobno optužujete za raspad braka?


- Ništa od toga. Mog, još uvek zvaničnog muža, preslišavam na temu devojaka. Pitam ga ima li ih, jure li ga, juri li on njih... Isto tako preslišava i on mene. Zanima ga imam li momka. Tako se zapričamo, pa na kraju jedno drugom delimo ljubavne savete!

Kažem vam - savršen brak! Uživaćemo u zajedničkim kaficama narednih mesec dana, sve dok Uroš bude u Beogradu do polovine avgusta.
 

Zar se ne plašite da će vam zvanični suprug rasterati udvarače?


- Nema šanse! Ni desetorica Uroša ne bi mogli da rasteraju sve moje udvarače. Toliko ih ima i tako su uporni da za mog muža uopšte ne mare. Samo, ne marim ni ja za njih. Većina muškaraca koji mi se udvaraju su dosadni. Ostali ne mogu da me prate. Sve u svemu, neko mi bude zanimljiv nekoliko dana, ali moje interesovanje uglavnom ispari velikom brzinom.
 

Da li ste Uroš i vi spominjali razvod?


- Nešto smo spominjali, ali ja sada nemam vremena da se bakćem sa papirologijom, a njemu kao da nije do razvoda. Priča sve nešto po sistemu - idi mi, dođi mi... Verujem da će sa razvodom biti isto kao i u našem braku - sve će mene čekati, a on će biti inertan. Tako je bilo od početka naše veze, tako se nastavilo u braku, a tako će biti i sa razvodom.
 

Da li volite Uroša i dalje?


- Naravno, ja Uroša još uvek volim, ali ljubav nije konstanta. Ona je promenljiva, stalno menja svoj oblik. Tako ova ljubav koju sada osećam prema Urošu nema veze sa onom nekadašnjom ljubavlju. Samo da se razumemo, ponoviću - to što se ne pljujemo po novinama, ne svađamo, što zajedno pijemo kafu i normalno komuniciramo, ne znači da ćemo se pomiriti. Od toga nema ništa!

Obožavam svekrvu i svekra

 

Da li ste u kontaktu sa Uroševom mamom koja vas je jako volela?


- Jesam, obožavam Uroševe roditelje, oni su predivni ljudi i ostaću njihov večni prijatelj - tvrdi Kaja.
 

Da li ćete mužu dali neki savet, ako poželi da se opet oženi?


- Davno sam shvatila da ne vredi davati savete. Ali, kako stvari stoje, neće se on ženiti ponovo bar još deset godina.

POVEZANE VESTI

Subota 16.07.2011. 15:59
Na pamtim kada sam zadnji put procitala ili cula vise budalastina od ovog sto ova izrece!
Subota 16.07.2011. 19:25
Sta je ovo vise sve sami pederi lejzbejke i ostali sljam na Vestima.Odkad ovaj sljam ima znacajnu ulogu da nam se se..u na nos.Sikter zar nema nista vaznije od tudih dupeta i sisetina Drzava nam tone i mi sa njom,i nista ,vi servirate gluposti.Tata kupi mi za rodendan top,ovo vise nema nikakva smisla.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online