Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 05.07.2011.
14:07
J. Antonijević - Vesti A

Đoković rasplakao pevačice

Istorijski uspeh Novaka Đokovića - trijumf na Vimbldonu i preuzimanje prvog mesta na ATP listi već dva dana proslavlja cela Srbija. Obični ljudi slave na ulicama i trgovima, političari se utrkuju ko će pre da mu stegne ruku, a njegov uspeh nije ostavio ravnodušnim ni estradne ličnosti.

Tako je Vlado Georgijev u Novakovu čast svoj automobil marke audi izlepio natpisom Nole broj jedan! Georgijev je već nekoliko godina odličan Đokovićev prijatelj, a ujedno i jedan od omiljenijih pevača najboljeg srpskog sportiste svih vremena. Lepa Brena bila je licu mesta i srpskog asa u finalu protiv Nadala bodrila sa tribina na Vimbldonu.

U čast teniskog asa: Vlado Georgijev


- Novakova impresivna pobeda dovela nas je sve do suza. Divan je osećaj kada plačete od sreće. Novak je naša zvezda Danica, dao nam je životnu energiju, a njegov uspeh doživljavam kao lični podsticaj sa budemo još veći borci - kaže Brena, koja je meč pratila iz lože, a posle trijumfa iskoristila je priliku da zagrli i poljubi Đokovića.

- Nalazim na godišnjem odmoru u Turskoj, ali me to nije sprečilo da odem sa plaže u sobu kako bi gledala meč i navijala za Noleta. Stalno sam slala poruke prijateljima koji su otišli na izlet kakva je situacija na terenu i koji je rezultat. Ponosna sam na Novaka, čak sam i plakala od sreće kada je pobedio Nadala - priča Neda Ukraden.

Bio sam nervozan: Aca Ilić

Njen kolega Aca Ilić priznaje da je bio mnogo nervozan tokom meča, ali da ni za trenutak nije posumnjao u Đokovića.


- Gledao sam meč i malo je da kažem da sam oduševljen. Ovaj trenutak se čekao odavno i svaka mu čast, jer od početka godine dečko igra bez greške. Nadam se da će uskoro biti repriza meča, pa da ga odgledam na miru. Direktan prenos mi je bio stresan, dosta sam se nervirao, ustajao da prošetam, pa se vraćao i nisam lepo ni video svaki detalj igre - kaže Ilić.

- Kao neko ko se davno bavio tenisom, ovakav meč, posebno što je finale Vimbldona, nikad ne bih propustila. Verovala sam u Novaka i gledajući ga kako se bori znala sam da će pobediti. Stvarno, sve čestitke za pobedu, pravi je ambasador naše zemlje, ne znam da li nas je iko ikada ovako predstavljao kao Đoković sada - rekla je biša teniserka, a sada pevačica Ilda Šaulić.


- Nole je najbolji! Išli smo u istu osnovnu školu "Bora Stanković" na Banici, izgleda da ta škola stvara samo najbolje. Verovala sam da će pobediti. Od polufinalnog meča je postao najbolji teniser na svetu, a pobeda protiv Nadala je samo potvrda da nema boljeg od njega na planeti. Na kraju meča kada je legao na zemlju, suze su mi krenule na oči - iskrena je Jovana Tipšin.


- Molila sam se sve vreme dok sam gledala meč. Bilo je uzbudljivo, ali hvala bogu na kraju se sve lepo i završilo. Uživala sam u Novakovoj pobedi. Ulepšao mi je na neki način dan, kao i celoj Srbiji - rekla je Olja Karleuša.

Jagnje za Đokovića

 

Rade Šerbedžija

- Oduševljen sam Novakom ne samo kao sportistom, već i kao čovekom. Kompletna je ličnost, izuzetan čovek i ponosim se što je iz našeg naroda - kaže Rade Šerbedžija, koji srpskog tenisera prati i bodri poslednjih nekoliko godina.


- Bio mi je gost u mojoj kući u Los Anđelesu pre neku godinu i za njega sam okretao jagnje na ražnju u dvorištu. Nekoliko puta smo ukrstili rekete, ali i igrali ping-pong sa teniskim lopticama, što je Novak izmislio - otkriva Šerbedžija.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.07.2011. 15:30
Jel Serbedija zar imas toliko para za jedno jagnje.Svaka cast.
Sreda 06.07.2011. 15:32
Dole vam je cudo nevideno.Sacekajte malo zora jos nije svanula.
Petak 08.07.2011. 19:25
Ko danas obraca paznju na "sitne ljude"?........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online