Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 04.07.2011.
13:04
S. Đurić - Vesti A

Era Ojdanić: Preplašio sam Severinu!

Andrija Era Ojdanić (63) već godinama ima želju da upozna Severinu Vučković. Tako se nedavno pojavio na završnici Velikog brata sa ciljem da konačno stisne ruku zgodnoj pevačici, ali je uplašio koleginicu iz Hrvatske, pa do famoznog upoznavanja, kako tvrdi, nije ni došlo.

Nije me Seve iskulirala: Era Ojdanić
 

- Nije ona mene iskulirala, kako pišu novine, već je ispao nesporazum. Barem tako mislim. Na žalost, nisam je upoznao. Seve su okružili fotoreporteri kada sam ja izašao iz mraka. Rekao sam joj "dobro veče", a ona me je pogledala malo čudno. Sigurno je pomislila - koji je ovo ludak. Bila je malo preplašena, jer sam izašao iz mraka, pa mislim da se zato nismo ni upoznali - priča Era Ojdanić.
 

Ali, videli ste je izbliza i kakav je utisak na vas ostavila Severina?
- Ma, ona je sjajna. Pre svega lepa, zgodna, atraktivna sve naj, naj... Ja sam jedini kolega iz Srbije koji je podržao i stao na njenu stranu posle one afere oko njenog privatnog video snimka. Možda ona mene ne voli, možda joj nisam simpatičan, ali ja nju volim. Čuj volim, obožavam. Sjajna je pevačica, umetnica i sve pohvale za nju.
 

Pobeđuje nenormalno

Da li ste pratili Velikog brata?
- Nisam mnogo pratio, ali sam bio u toku, ko je unutra i šta se dešava. Znao sam da će Marijana da pobedi, jer sve što je nemoralno danas pobeđuje. To i treba da bude pouka za žene, ako žele novac. Mada, da sam ja tamo bio Nemeš ne bi mogao da dođe do izražaja i ne bi tu imao šta da radi. A, novac bi Marijana i ja podelili na pola. Uvek sam za neke kombinacije i ponovo bih učestvovao u rijalitiju - kaže Ojdanić.

Kako je vaš emotivni život, da li ste zaljubljeni?
- Nisam više sa onom malom, sada već bivšom devojčicom. Trenutno imam neku drugu kombinaciju. Zaljubljen sam, ali neću da otkrivam u koga. Provodim se, uživam, leto je tako da se ne smirujem. Više vremena provodim u Bečićima, a dole uživancija. Sunce, more, lepe devojke, turistkinje... Gde ćeš bolje i lepše. Nije mi život monoton, jer ja to ne dozvoljavam.
 

A, ima li vaših kolega u Crnoj Gori?
- Nisam još nikoga video, ali to ne znači da neće doći. Sigurno će za većinu nas Crna Gora biti mesto za letnju zaradu. Ali, ja neću pevati.
 

Da li je neko od kolega tražio da iznajmi kod vas apartman?
- Niko mi se još nije javio i drago mi je zbog toga. Ima među pevačima dosta zavisti i ljubomore, pa imam utisak da bi radije iznajmili kod nekog drugog nego kod mene. To su sve neviđene stipse. Prosto mi dođe da im kažem - evo vam deset dana besplatno da budete moji gosti...
 

Kome biste dali da besplatno letuje kod vas?
- Onom nesrećniku Bori Drljači, ali pod jednim uslovom da ne povede na more neku babuskaru, već mladu devojku. I da malo smrša, mnogo se ugojio.
 

Kako ćete vi provesti leto?
- Provodiću se i neću pevati, osim na uvce nekoj zgodnoj devojci. Radiću u apartmanima u Bečićima i mom motelu na Ibarskoj magistrali, a otvorio sam i jedan restorančić. Tako da ću biti na relaciji Beograd - Bečići, a na ranču ću puniti baterije.
 

Na vreme sam se snašao

Da li ima posla danas za pevače?
- Generalno nema posla. Naleti po neka dobra tezga, ali generalno narod nema para da plati pevače. Ali, ja sam mislio na vreme pa sam se okrenuo ugostiteljstvu, gde uvek ima para. A, što se tiče tezgi u dijaspori nađe se nešto. Nedavno sam pevao na jednoj svadbi u Beču, kod ljudi koji su poreklom iz Petrovca na Mlavi. Zarada na svadbama zavisi od domaćina i sastava gostiju. Ako su bogatiji ima više para, a ako nisu manje je i novca. Ali, ni svadbe nisu kao što su nekad bile.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.07.2011. 14:21
kada sam ja izašao iz mraka. Rekao sam joj "dobro veče" hahahhahahahhahaahhahaha kakav manijak!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online