Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 03.07.2011.
05:18
Alo! A

Bojanić: Karleuša ista Marijana Čvrljak!

Poznato je da pevač Miloš Bojanić nikada nema strah da prokomentariše ono što mu je na umu, pa je tako odmah nakon finala “Velikog brata“ i slušanja nove pesme Jelene Karleuše, rešio da iskaže svoje mišljenje o tome.

Bez dlake na jeziku: Miloš Bojanić
 

Naime, kada je čuo da je Jelena rekla da njena pesma govori ljubavi, Bojanić je kao iz topa pop divu uporedio sa Marijanom Čvrljak.


- “Alahu amin“ znači ljubav? Kakva ljubav? Šta ta Jelena misli o neprijateljima islama i hrišćanstva kada već peva takvu pesmu? Ma ona je ista kao i ta Marijana Čvrljak, nema razlike! Kada sam video nju, Severinu i Natašu... Šta reći osim da su potpuno iste, pa su se zato i našle zajedno na tom mestu. Što se tiče Marijanine pobede, intrigiralo me je to što je cela nacija glasala za nju, a Severina kao njena sunarodnica je mudro posmatrala i ćutala - rekao je za beogradski “Alo!“ Miloš Bojanić.
 

“Jelenina pesma je o ljubavi“

- Pesma “Nova religija“ je za samo sedam dana postala veliki balkanski hit, i to je dokaz da su je svi narodi u regionu shvatili na pravi način. Jelena peva o religiji ljubavi koja ujedinjuje sve vere, a na ispad dotičnog neće davati komentare - izjavio je njen portparol Zoran Birtašević.

On je dodao da sve četiri pomenute dame igraju za interes.


- Jelena, Severina, Nataša i Marijana igraju istu igru interesa! Verujte, Miloš Bojanić tvrdi to i nikada nije pričao napamet! A Karleuša, ako nije upoznata sa islamskom verom i hrišćanstvom, obećavam da ću joj pokloniti jednu knjigu da nauči sve. I to sa zadovoljstvom. Ja znam koju ljubav ona propagira i nemam ništa protiv, ali neka razmisli malo kakvu poruku ima njena pesma. To svakako nije ljubav! - istakao je Bojanić.


Bojanić je naglasio da on protiv islamske vere nema ništa, ali da mora da se zna ko su neprijatelji tih ljudi i hrišćana.


- Ja nemam ništa protiv bilo koje nacionalnosti, ali pevati “Alahu amin“, a pri tom ne krstiti se jer ni sam ne veruješ ni u koga, tu je onda sve jasno - prokomentarisao je Miloš.

“Drago mi je da Marijana nije Srpkinja!“

Dogovoreno: Marijana i Nemeš u Velikom bratu

Pobednik druge “Farme“ tvrdi da je seks koji je Marijana imala sa Nikolom Nemeševićem unapred ugovoren i da o tome nema velike polemike.


- Poslata je ružna poruka mladima i drago mi je što Srpkinja nije tako nešto uradila. Ona je imala ugovoren seks u kući i to je jasno kao dan, a ja sam izbacio sve rijalitije iz koloseka, pa im onda nije jasno šta više mogu da urade kako bi bili gledani. Nažalost, ni seks im nije pomogao - zaključio je Bojanić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 03.07.2011. 08:00
Е напокон да ми се допадне једна изјава М.Бојанића!!! Шта нам вреди што Маријана (на сречу) није Српкиња кад имамо Карлеушу!
Nedelja 03.07.2011. 10:14
Babilon Veliki drma Srbijom.Idemo dalje.
Nedelja 03.07.2011. 14:28
Браво Бојанићу,све си рекао.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online