Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 28.06.2011.
12:41
Alo A

"Breni želim brz oporavak"

Popularna pevačica Jelena Karleuša, nije ostala dužna gazdarici "Granda", Lepoj Breni, i oštro joj odgovorila u svom maniru, na prozivke da joj je potreban doktor.

Jelena Karleuša nastupa u finalu VB
 

- Ako je interesuje neki dobar lekar, mogu da se raspitam za nju. Samo ne znam koja je specijalnost interesuje. U svakom slučaju, želim joj brz oporavak uz opasku da sam ovog puta bila blaga, ali da sledeći put neću - rekla je JK. Ona je u finalu "Velikog brata" premijerno izvela pesmu "Nova religija", koja je preko noći postala hit na internetu.


- Veoma sam zadovoljna premijernim izvođenjem. Trenutno vlada prava internet euforija! Gori i "fejsbuk“ i "jutjub", kako se čini, gori i Balkan! Meni je to sasvim dovoljno za početak - rekla je Karleuša ovim povodom i naglasila da se ne boji reakcije crkvenih zajednica zbog provokativnog teksta.

- Da se plašim, ne bih tako nešto ni snimila. Tekst je naizgled jako jednostavan i to nam je bila namera, ali kada malo bolje razmislite, "Alahu amin“ ima veoma duboko i misaono značenje. Pevam o novoj religiji, religiji ljubavi, religiji koja će ujediniti sve druge religije. Cilj mi je bio da stihovima poput "nova religija za nove fanatike slavi ljubavne jeretike“ poručim da treba da budemo fanatici ljubavi, da se između nas nikada ne ispreče verske razlike. Zato sam ja u pesmi namerno kontradiktorna i izgovaram "ja sam plava Šeherezada, posle mene sve u vodu pada, Alahu amin“.

Volela bih da sve razmirice, razlike, netolerancija i predrasude, kao u pesmi, padnu u vodu. Pozivam sve narode Balkana da izgovore "Alahu amin“ i da zanjišu bokovima. U svakom slučaju, normalni i pametni ljudi će razumeti šta ovim poručujem, a oni zatucani će i dalje pokušavati da zapale fitilj na našem balkanskom buretu punom baruta! Verujem da im tako nešto više neće poći za rukom - kaže Karleuša, koja je posle više od decenije i po na javnoj sceni odlučila da od plavuše postane u brineta.


- Želela sam da iznenadim publiku i fanove i da drastičnom promenom doprinesem stihovima pesme. Plave Šeherezade ne postoje, nažalost. Možda jednog dana, u idealnom svetu, svetu u kome vlada religija ljubavi, plave Šeherezade neće biti nonsens. Dodaću i da se svima veoma svidela promena boje kose i da sam dobila more komplimenata, što mi kao ženi veoma prija. Ipak, nisam sigurna da se neću vratiti u staru boju - priznaje pop zvezda, koja se našla u centru interesovanja kada su se pronele glasine da će hrvatski RTL bojkotovati njen nastup, što se na kraju pokazalo kao dezinformacija.


- Pitala sam ekipu RTL-a dok su me intervjuisali da li su glasine o mojoj cenzuri tačne i oni su se grohotom nasmejali na to! Uverili su me da je reč o tendencioznom plasiranju neistina, sa namerom da se uzburkaju neki nacionalistički duhovi. Drago mi je da je sve prošlo u savršenom redu i da su cenzure srpskih izvođača u hrvatskim medijima stvar njihove ružne prošlosti. Moja cenzura na hrvatskoj televiziji meni ne bi napravila neki preterani problem jer tamo ionako nisam nešto popularna - zaključuje JK, koja će u narednom periodu promovisati novi singl.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.06.2011. 12:49
Stoko jedna, ima li Srpstva u tebi? Imas li ti postenje prema samoj sebi?
Utorak 28.06.2011. 14:38
Ova jedva ceka da je neko pomene ne bi li ona uzvratila i tako visila po svim novinama. A tek pesma gupost, ismejah se ko nikad. Jadna li nam je drzava kad ovu spodobu pozivajui u emisije da da svoje debilno misljenje. Sve u svemu uzas
Utorak 28.06.2011. 15:36
Јелена Карлеуша није вредна пажње.Они који су гледали њено гостовање на Б92 могли су да се увере колико је она безначајна да се о њој овде коментарише.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online