Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 25.06.2011.
14:09
E. V. - Vesti A

I pritvor lakši uz tatinu rakiju

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić, koje izdržavaju kaznu kućnog zatvora, od oca dobile i gajbu svežeg povrća iz bašte.

Svetlana - Ceca Ražnatović (38) i njena mlađa sestra Lidija Ocokoljić prve pritvorske dane provode u pevačicinoj vili na Dedinju uz decu i roditelje.

Pevaću ali za osam meseci: Svetlana Ceca Ražnatović

Kako spekulišu beogradski mediji, Ceca je tražila da joj se narukvica stavi na desni zglob noge, a njen zahtev je uslišen, mada joj je službenik objasnio da je potpuno svejedno na kojoj nozi se nalazi narukvica.

Već sutradan nakon stupanja na snagu kućnog pritvora ćerke je posetio njihov otac Slobodan Veličković, koji je doputovao iz Žitorađe. Doneo je Ceci i Lidiji gajbu svežeg povrća iz svoje bašte, a potom se vratio do automobila po ostatak namirnica, ali i flašu od tri litre sa domaćom rakijom koju on lično peče na svom imanju.

Da li će u domaćoj rakiji uživati Ceca ili njeni prijatelji koji je budu posećivali nije poznato, ali se tačno zna ko narednih meseci može ući u njenu vilu.

Kako pišu beogradski mediji, Viši sud je u slučaju Svetlane - Cece Ražnatović odredio ko sme da dolazi u vilu u ulici Ljutice Bogdana 3 tokom njenog osmomesečnog kućnog pritovra. Bez posebnog zahteva suda i bilo kakvog ograničenja mogu da je posećuju roditelji - Mira i Slobodan, rodbina, prijatelji, ali ne ljudi iz kriminalne sredine.


- Ma ko će meni da zabrani da vidim svoje dete? Ne može niko. Biće to sve kako treba i brzo će proći. Šta da se nervira, pa sedeće kod kuće i pare će same da joj

Bez odlaska u podrum


Kako pišu beogradski mediji, službenici Ministrstva pravde koji su stavili narukvice za praćenje Ceci i Lidiji odredili su kuda po kući mogu da se kreću. Na probi je utvrđeno gde nema singnala, pa se taj prostor izuzima iz rute za kretanje. Narednih osam meseci Ceca neće smeti da ide u podrum vile, jer tamo nema signala, ali ni na jednu od šest terasa, na kojima nije ni proveravano da li tamo ima signala. Kako kažu njene komšije, ona ni ranije nije sedela na terasama, a zbog privatnosti roletne na prozorima su najčešće spuštene.

stižu. A narod će sada još više da je voli. Ma ništa ja ne brinem, sve će da bude kako treba - rekao je nedavno Slobodan Veličković, uoči početka kazne kućnog pritvora za Cecu i Lidiju. On je i ranije snabdevao ćerku namirnicama sa svog imanja, donosio im sveže voće i povrće, domaća jaja i obavezno pečeno prase ili jagnje za praznike i rođendanska slavlja.


Šta se tačno dešava iza visokih zidina vile na Dedinju nije poznato, niti je moguće saznati pošto je u sklopu sporazuma koji je potpisala Ceca sa tužilaštvom naglašeno da narednih osam meseci neće smeti da daje bilo kakve izjave, niti da se medijski eksponira, što ona doslovno i poštuje, čak i pre nego što je počela da izdržava kaznu. Više puta je naglasila da će sve što ima reći kada se završi osmomesečni kućni pritvor, a do tada će ćutati.

Bilo kakav pokušaj da se ona eventualno slika je i ranije bio nemoguća misija što zbog visokih zidina koje opasuju posed, što zbog čuvara na ulazu u njenu vilu u koju niko ne može ući bez prethodne najave i odobrenja gazdarice. Kako se saznaje od njenih prijatelja, Ceca je odlučna da kaznu stoički izdrži do kraja, jer samo želi da se cela priča konačno zauvek okonča.

Četvrtak 14.07.2011. 19:46
bas je briga. povukla je nogu sa narukvicama. i tu ce uzeti kintu. pare se prosto lepe za nju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online