Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.06.2011.
04:08
Alo A

Ana Bekuta raskinula sa dečkom

Iako su pre samo pola godine zvonila svadbena zvona i spekulisalo se kada će se Ana Bekuta i njen dečko Dalibor Minjin venčati, folk zvezda je nedavno odlučila da ostavi novosadskog biznismena.

Ana Bekuta i Dalibor Minjin - kraj romanse
 

I mada je mnoge ova vest ostavila u čudu jer su u javnosti delovali kao skladan par, kako kažu prijatelji koji su upućeni u dešavanja u privatnom životu popularne pevačice, ovakav razvoj događaja bio je očekivan.

Minjin: Uvek bili samo prijatelji

 

Iako tokom dve i po godine veze nikada nije poricao ljubav sa Anom, Dalibor sada tvrdi da su samo prijatelji.

 

- Sa prijateljima ne raskidam, nego prestajem da budem prijatelj. Očito da je moja bivša prijateljica obmanjivala svoju publiku i javnost sa neistinom o tobože našoj vezi. Za sve vreme poznanstva nikada niste imali priliku da me slikate sa dotičnom, niti me pitate išta, a sve to jer sam samo prijatelj bio - napisao je Dalibor u svojoj poruci, a potom demantovao da se vratio bivšoj ženi.

 

- Istina je da imam sina od devet godina sa Jelenom Elenom i to je sve.

 

- Već duže vreme Anina veza sa Daliborom ne funkcioniše baš najbolje. Naprosto, on nikako ne uspeva da se oslobodi nekih osoba iz prošlosti koje im zagorčavaju život. Ana se u početku zaista trudila da ima razumevanja, tolerisala sve neprijatne situacije, ali je i njenom strpljenju došao kraj. Dalibor i ona su poslednjih meseci zahladneli odnose, retko su se viđali i ljubav je počela da se gasi - kaže izvor lista i dodaje da je ključni trenutak bio kada je Bekuta upoznala ruskog poslovnog čoveka koji je počeo da joj se udvara.

- Na letu ka Parizu Ana je pre dve godine upoznala jednog ruskog milionera. Pre nekoliko meseci on je uspeo da dođe do njenog broja telefona i počeo je da joj se udvara. I kod nje su počele da se bude emocije, pa je odlučila da je poštenije da Daliboru saopšti da je kraj nego da glumi da je sve u redu. On je to teško podneo, ali je raskid ipak bio prijateljski. Od tada su prekinuli svaki kontakt - zaključuje izvor, čije navode je u velikoj meri potvrdila i folk zvezda.
 

- Moja strasna "romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da "komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu - rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

- I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele... Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, "kriva“ sam ja - zaključila je Bekuta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online