Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 17.06.2011.
06:27
Alo! A

Ivana pobeđuje u “Zvezdama Granda“!

Ako se prognoze muzičkih stručnjaka srpskog estradnog neba ostvare, u subotnjem finalu “Zvezda Granda“ pobediće Ivana Pavković iz Bora, koja je iz ovog muzičkog takmičenja svojevremeno ispala, a potom se vratila putem baraža!

Ivana Pavković
 

Naime, samo dan pre nego što će u “Beogradskoj areni“ najveća diskografska kuća dobiti svoju novu uzdanicu, “Alo!“ je odlučio da sazna koga bi iskusni pevači, kompozitori i tekstopisci voleli da vide na pobedničkom podijumu.


Ono što je bilo zajedničko jeste da su svi vrednovali glasovne mogućnosti, a potom šarm, stajling i fizičku lepotu, pa je Pavkovićeva većinom glasova označena kao neko ko bi svojim vokalnim mogućnostima mogao da podigne na noge čitavu “Arenu“, ali i Srbiju.


Za mladu pevačicu iz Bora glasali su tekstopisac Marina Tucaković, pevač Saša Matić, kao i voditeljka Suzana Mančić, koji su Ivanu označili kao najveći potencijal s najjačim vokalom.


Pevačica Goca Božinovska kao mogućeg pobednika navodi i Milana Mitrovića, a s njom se slažu i kompozitor Dragan Stojković Bosanac i pevačica Olja Karleuša, koji tvrde da ovaj pevač osvaja harizmom. Na trećem mestu našao se Šapčanin Dragi Domić, za koga Snežana Đurišić i Stojanka Novaković Stoja kažu da ima neobičnu boju glasa.


Atraktivna Subotičanka Bojana Šarović ubedljiv je favorit Milutina Popovića Zahara, dok Dragica Radosavljević Cakana i Dragan Kojić Keba misle da će pobedu odneti Mirjana Mirković jer, pored fantastičnog glasa, poseduje stas i šarm.

I iako tvrde da je finalna osmorka u sastavu Mirjana Mirković, Bojana Šarović, Ivana Pavković, Dragi Domić, Stefan Petrušić, Andrija Marković, Milan Mitrović i Mišel Gvozdenović ove godine veoma kvalitetna, estradnjacima nedostaju i neki dugi učesnici.


Najveću žal pokazali su za Mirjanom Aleksić, čijim su glasom svi oduševljeni, ali i za ćerkom svoje koleginice Goce Božinovske, Jelenom Vučković, za koju tvrde da je veoma talentovana.


Da li će se muzički ukus publike i estrade poklopiti, saznaćemo sutra oko ponoći kada se glasovi budu sabrali i Saša Popović bude proglasio naslednika Baneta Mojićevića, Milice Todorović, Dušana Svilara i Darka Lazića.

Petak 17.06.2011. 07:32
Ivana kćeri pevaš ko slavejče. Želim ti pobedu u Grandu.
Petak 17.06.2011. 18:08
Pobednik je Sasa Popovic koji je svoj racun napunio do vrha vasim parama od vasih sms poruka moj gladni,siromasni narode !!!
Petak 17.06.2011. 12:30
Ивана није ништа посебно,девојка зна да пева али је некако безлична.Надам се да ће победити Драги Домић јер је најбољи,најбоља је и Мира Алексић али је нажалост испала,а срамота је што Бојана Шаруља иде у Арену јер она нема везе са певањем а уз то је и дрска.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online