Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 16.06.2011.
14:03
V. Tasić - Vesti A

"Ne pevam za siću i džabe letovanje"

Maja Nikolić (36) nedavno je izjavila da joj ne priliči da peva u nekoj baštici kraj mora na Crnogorskom primorju i time nehotice uvredila mnoge kolege. Svi oni koji su s teškom mukom uspeli da obezbede sebi nastupe na moru, zarade neku paru i malo se okupaju besni su na Maju.

Maja Nikolić
 

- Baš me briga koga sam uvredila. Mogu da se ljute samo oni koji pevaju za siću u restorančićima i kafićima kraj plaža, a u Srbiji glume ludilo. Sigurno je da se neće naljutiti Jelena Karleuša i još nekolicina njih koji ne pevaju za hranu i smeštaj na moru kao mnogi pevači - kaže Maja.

Zašto vama ne priliči da pevate kraj mora?
- Zato što nisam Zvezda Granda! Svi znamo da oni pevaju za siću, ali ne samo oni. Ipak sam ja dugo na estradi, napravila sam ime i nije red da se srozavam. Mislim, nije da ne bih pevala na plaži, ali to mora da se dobro plati.
 

Da li to znači da izbegavate Crnu Goru?
- Taman posla, godišnje imam desetak nastupa po diskotekama u toj zemlji. Daleko od toga da izbegavam Crnu Goru, ali neću da jurim letovanje za džabe i da radim za parčence hleba. Ja za male pare ne radim!
 

Čekam pare s Dvora

Nadate li se honoraru iz rijalitija Dvor bez obzira na to što ste izbačeni?
- Naravno da se nadam i to s punim pravom. Samo čekam da od suda dobijem papir da nema nikakve tužbe protiv mene. Onda ću ga proslediti Pinku. Pobednika Dvora Ivana Ivanovića Đusa danas niko ni ne spominje. Da nije bilo tog incidenta sa Jevrejima, sigurno bih ja pobedila. Đus je pobedio samo zahvaljujući tome što sam ja izbačena. Ako sledeći put budem ulazila u neki rijaliti, tražiću debele pare za ulazak, bar 50.000 evra!

Priča se da bez 2.000 do 3.000 evra po nastupu nećete ni da zinete?
- Da hoću da spustim cenu, pevala bih svaki dan. Ali, nema svrhe raditi tako. Svi znaju da sam odlična pevačica i logično je da moram da držim nivo, da budem skuplja od tamo nekih koje nemaju veze sa pevanjem.
 

Ali, mnoge vaše koleginice sa siromašnim muzičkim potencijalima napraviše karijere mnogo veće od vaše...?
- Da sam imala moćne sponzore kao one, čudo bih napravila! Da sam imala novca da uložim u karijeru mogla sam da budem najveći srpski brend. Eto, u Cecinu i Breninu karijeru se ulaže bar po 100.000 evra godišnje. Gde bi meni bio kraj kad bi se toliko ulagalo u mene. Nemam muža, nemam sponzora, a imam dvoje dece koje treba da izdržavam, pa se sama borim kao lav.
 

Šta bi sa mnogim moćnim muškarcima koji su se muvali oko vas?
- Svi muškarci koji hoće da ulože u moju karijeru, neće to tek tako da učine. Postavljaju svoje uslove i traže da budem njihova svojina. E, to kod mene ne može. Nema para za koje bih se ja prodala. Mogla bih da budem nečije zaštitno lice i to lepo da naplatim, ali džaba, to niko neće. Nema veze, dobro mi je i ovako. Idem težim putevima, ali ću zato da trajem kao Lepa Lukić.
 

Ako nećete da pevate u Crnoj Gori ovog leta, gde ćete gostovati?
- Pevaću u jednom hotelu na Filipinima koji drži moj poznanik. Poreklom je sa naših prostora, ali živi na relaciji Nemačka - Filipini. Trebalo bi da dvadesetak dana pevam strancima koji tamo dolaze, a vlasnik hotela me je pozvao da dođem sa sinovima. To je nivo i o takvom poslu moje koleginice mogu samo da sanjaju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.06.2011. 18:06
Ajde ajde ne foliraj se.
Četvrtak 16.06.2011. 18:06
Pevala si i za dzabe u Nisu.
Utorak 05.07.2011. 17:40
peva ona i za kitu...cveca...:))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online