Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 14.06.2011.
08:11 >> 09:08h
Opera 17 A

"Moj tata je na putu"

Tragična pogibija pop pevača Darka Radovanovića učinila je da njegova porodica i prijatelji zaneme, Darkovoj ćerki Lari i dalje nije saopšteno šta se sa njim desilo, već ona misli da joj je tata i dalje na putu, pa stalno pita kad će doći kući.

Darko Radovanović sa svojom ćerkom
 

Neutešna supruga Maja, nastradalog Darka Radovanovića, odlučila je da njihova trogodišnja ćerka i dalje nije spremna da čuje da se njen tata više nikada neće vratiti kući.

Komemoracija pokojne muzičke zvezde održaće se danas u pozorištu Dobrice Milutinovića na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitroviciu 11 časova, dok je sahrana u 14 sat.

 

Poštovani,

Knjiga žalosti u kojoj će ljudi moći da se oproste od tragično nastradalog pop pevača Darka Radovanovića (35) biće otvorena od 9 časova u Pozorištu Dobrice Milutinovića na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici. Komemoracija pokojne muzičke zvezde održaće se na istom mestu u 11 časova, dok je sahrana u 14 sati na Gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici.

S poštovanjem,
porodica Radovanović

 

Ovako glasi pismo koje je porodica preminulog pevača poslala medijima i svima koji žele da se poslednji put pozdrave sa pevačem.

- Suze i jecaji vladaju celom Sremskom Mitrovicom, a najteže je svakako njegovoj porodici i supruzi Maji, koja već dva dana u neverici sedi i čeka da je neko probudi iz ružnog sna. Ćerku Laru je odvela iz kuće kod svojih roditelja jer je još mala da posmatra ono što se ovih dana dešava u njihovom domu. Još joj nisu saopštili da se tata Darko više nikada neće vratiti u njen zagrljaj, očekuje da ga svakog trenutka vidi i stalno pita kada će se vratiti. Juče je prišla jednom članu porodice koji je došao da je obiđe i rekla mu je: "Moj tata je na putu“. Čoveku je došlo da zaplače, ali se suzdržao zbog nje - priča za "Alo!" prijatelj porodice Radovanović i dodaje da je supruga poznatog pevača konstantno pod dejstvom sedativa.

- Nemoguće je utešiti ženu koja je tako iznenada izgubila najboljeg prijatelja, životnog saputnika i oca njihovog deteta. Ni tablete niti injekcije koje prima za smirenje ne pomažu da se smiri i umanji bol koji sada oseća. Verujte da je strašno ono kroz šta sada prolaze svi članovi njegove porodice, pogotovo njegov otac Vidoje, koji je inače bio veoma bolestan. Pored nesreće koja se desila, sada brinu i o njegovom zdravlju jer je stanje zaista kritično. Tuga je velika - rekao je izvor.

Tuga porodice Radovanović se ovih dana nadvila nad celu Sremsku Mitrovicu. Građani nemo hodaju ulicama i svi kao da još ne mogu da poveruju da je jedan od najomiljenijih građana te varošice zauvek otišao.

- Voleo je život, a tako je bio skroman čovek, bili smo baš dobri prijatelji. Još ne mogu da shvatim da je Darko nastradao. Nije mi jasno zašto uvek najbolji odlaze. Darko je bio i pevač drugačiji od mnogih drugih. Nije žurio za slavom, u prvom planu mu je bila porodica, pa tek onda karijera. Nema u gradu čoveka koji ga nije poštovao i cenio i koji nije rekao samo reči hvale za njega - rekao je vidno potreseni gradonačelnik Sremske Mitrovice.

Darkove kolege i saradnici, i dalje su u nevereci zbog strašne sudbine koja je zadesila mladog pevača. Na svojim fejsbuk profilima ostavljali poruke kojima su se opraštali od Darka.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.06.2011. 02:48
ja licno da se pitam uveo bih smrtnu kaznu za ovakve prekrsaje...preticati kamion preko pune linije u krivini je po meni ravno ludilu....preticati u krivini gde su ti sanse fifti fifti da prezivis i da ubijes negog je cist debilizam...to po meni samo glupa osoba moze da uradi...moj drug je skoro ubio coveka tako sto je sekao krivinu..taj covek koga je ubio imao je dvoje male dece koje je ostavio iza sebe ne svojom voljom...i ako mi je jedan od najboljih drugova osudio bih ga na dozivotnu kaznu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online