Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 07.06.2011.
16:23
V. Tasić - Vesti A

Ne uzimam ni alimentaciju za sina

Biljana Sečivanović (34) već danima pokušava da se "opere" posle priča u medijima o njenoj navodnoj tajnoj vezi sa nedavno uhapšenim biznismenom, koji joj je, kako se pisalo, kupovao bunde, firmiranu garderobu, automobile... Međutim, ona tvrdi da ništa od toga nije tačno i da je svaki dinar u životu sama i teško zaradila.

- Pozivam novinare da dođu da vide gde i kako živim, da zavire u moje ormare. Da vidimo koliko bundi i firmiranih krpica će naći. A, neće naći ništa, jer ih nemam. Daću im na uvid i papire za automobil koji sam kupila na kredit, koji je podigla moja majka. Auto sam otplatila nedavno, nemam ni svoj stan... Pokušala sam da podignem kredit za stan, ali sam u banci odbijena. Niko me ne finansira, sama zarađujem za život i izdržavam svog petogodišnjeg sina Mateju - tvrdi Biljana.

Pomaže li vam otac vašeg sina?

- Nas dvoje smo u kontaktu, on može da viđa dete uvek kada poželi, vrata našeg doma su mu uvek otvorena. Ali, nikakvu finansijsku pomoć, niti alimentaciju za dete od njega nikada nisam tražila, niti je tražim. Nije mi teško da sama izdržavam svoje dete i nema toga što za njega ne bih učinila. Zdrava sam, prava, vredna, borac sam po prirodi, pa mi to ne pada teško posebno kada je moje dete u pitanju.


 Zašto ste se vratili u Srbiju iz Beča u kome ste živeli više od desetak godina?

- Pevala sam sve do sedmog meseca trudnoće i išla na tezge. A onda, kada se Mateja rodio i sve se promenilo. Bila sam sama sa bebom, uz mene je bio samo jedan čovek - moj kum koji mi je pomagao koliko je mogao. Više nisam mogla da pevam, jer nisam mogla da ostavim bebu. Kako bih zaradila za život u stanu sam, uz bebu, sređivala devojkama nokte. Bila sam sama u velikom, skupom svetu i u jednom trenutku sam shvatila da će mi biti mnogo lakše ako se vratim u Srbiju. Spakovala sam se sa bebom i vratila kod roditelja.

Zašto krijete novu ljubav, da nije opet neki biznismen?

- U stabilnoj vezi sam osam meseci, ali moj dragi nije medijska ličnost i nema potrebe da ga eksponiram. Ne krijem ga, ali bih da ga sačuvam samo za sebe. Nije oženjen, nije kriminalac, nije haški optuženik! Moja prethodna veza se raspala jer nisam imala dovoljno podrške od strane partnera. Sada je konačno imam, jer i meni kao i svakoj ženi, ma koliko jaka bila, treba čovek na kojeg mogu da se oslonim. Trebaju mi razumevanje, pažnja, nežnost, volim i voljena sam. Ubeđena sam da sam konačno našla ono za čim sam tako dugo tragala.
 

Ne plašim se operacije

 

Ugradili ste silikone i operisali nos, a sada opet idete pod nož. Zašto?


- Radi se o manjem hirurškom zahvatu koji nije ništa u odnosu na onaj prethodni, kada su mi lomili kost u nosu. Problem je što mi se grlo suši, teško dišem, pa je neophodna hirurška intervencija. Prethodnu sam odlično podnela, čak nisam popila nijednu tabletu protiv bolova. Zato verujem da će ova biti "mačji kašalj" - kaže Biljana.


Ne hvatam na sentiment


- Nikada nisam htela da potenciram svoju životnu priču, kako mi ljudi ne bi prebacivali da hvatam na sentiment. Ali, svoje drame nisam ni krila. Moj sin Mateja je rođen na dan kada je umro moj šestogodišnji sestrić, posle toga se i moja sesra razbolela. Danas živim sa njom i njenim mužem, moj Mateja im je uteha, radost... Mnogo toga mučnog i tužnog sam prošla, ali sada je sve iza mene. 

POVEZANE VESTI

Utorak 07.06.2011. 22:54
Nije mi jasno zasto citate tekstove o osobama koje vas nerviraju i pravite se da ne znate ko su i sta su? I onda jos komentarisete? Ja licno ne slusam pesme doticne pevacice, ali cu UVEK na svakom veselju pre slusati narodnjake nego moje omiljene klasicnu i soul...i ubedjena sam da me nece zaglupljivati slusanje te muzike. Bez ljutnje, nije mi namera da ikoga prozivam.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online