Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 02.06.2011.
05:45
V. Tasić - Vesti A

Pevačice padaju kao snoplje

Poslednjih meseci mnoge pevačice su kolabirale i završile u bolnici na infuziji. Da im pozli i padnu u nesvest dešava se sve češće pred nastupe, na samoj sceni, u emisijama samo padaju kao pokošene. A razlozi su brojni - neredovna ishrana i nespavanje, iscrpljujuće dijete, stres...

Pati od niskog pritiska: Sanja Maletić

- Meni je infuzija kao "dobar dan"! Da bih sprečila da kolabiram, ja na infuziju odem unapred.

Kako dolazim sa nekog dalekog puta pozivam prijateljicu koja radi u jednoj zdravstvenoj ustanovi da mi lepo spremi doček.

Znam, zvuči možda blesavo, ali za sve je kriv moj nizak pritisak koji mi zagorčava život i zbog kojeg mi često bude vrlo loše, pa kolabiram.

Za mene je infuzija spas - iskrena je Sanja Maletić.

Njena koleginica Goga Sekulić nedavno je kolabirala na snimanju jedne TV emisije, a vest o tome šta ju je snašlo, daleko se čula.

Krenula su nagađanja da je u drugom stanju i eto zgodnog načina da se zaintrigira javnost.

Slošilo joj se: Goga Sekulić

Vesti o kolapsima pojedinih pevačica često se čuju mnogo više i dalje nego njihove pesme. Zato mnogi zaključuju da je i padanje u nesvest postalo zgodan marketinški trik za podizanje popularnosti.

Brine o sebi: Ćana

- Kolapsi su verovatno rezultat svega i svačega, a u tim pričama o iscrpljenosti ima i pokušaja da se na sebe skrene pažnja.

Arčenje zdravlja na način na koji to mnoge žene rade, sigurno će tek uzeti danak.

Žene na estradi, kao i one van nje, maltretiraju svoje organizme svim i svačim - iscrpljujućim dijetama, plastičnom hirurgijom, raznim porocima...

Ne mogu da kažem da ja to ne činim, ali se trudim da vodim računa o sebi i svom zdravlju.

Nema šta, estrada uzima danak, a na nama je da odlučimo koliko će taj danak biti veliki - smatra Stojanka Bodiroža Ćana.

Po rečima pevačica, za sve su krivi stres, neuredan život i, kako kažu, krajnje naporan posao koji rade.

Ne pazi se: Jelena Karleuša

Primera je bezbroj, pa je i Jelena Karleuša kolabirala posle prošlogodišnjeg koncerta u Beogradskoj Areni.

Završila je u bolnici na infuziji i umesto da povede računa o svom zdravlju samo je rekla da nema vremena "da bude bolesna i slaba".

Jovani Tipšin se slošilo tokom nastupa u jednoj bugarskoj diskoteci, pa je kolima hitne pomoći prebačena u Urgentni centar u Sofiji.

Na infuziji je završila i Rada Manojlović zbog hroničnog umora.


- Nekoliko puta sam bila blizu kolapsa, pa sam potražila lekarsku pomoć.

Hvala Bogu, nikada nisam pala u nesvest, mada sam bila blizu toga. Jasno mi je da je za sve kriv vrlo nezdrav način života zbog posla kojim se bavim. Nedovoljno spavanja, pogrešna ishrana, nedovoljno odmora...

Voće je spas: Kaja Ostojić

Znam da se sa zdravljem nije šaliti, pa pokušavam loše navike bar da ublažim tako što jedem mnogo voća i svaki slobodan trenutak provodim u Košutnjaku - otkriva Katarina Ostojić Kaja.
 

Kaći ne trebaju trikovi

 

Pazi na zdravlje: Katarina Živković

- Nemam pojma ko šta radi, ali meni takvi trikovi ne trebaju posle onolikog vremena provedenog na Farmi.

 

Nekoliko dana posle izlaska iz te priče pala sam u nesvest u Novom Pazaru. Bila sam iscrpljena i umorna, nisam više znala gde sam koliko su me svi cimali.

 

Završila sam u bolnici, na infuziji. Posle tog neprijatnog iskustva počela sam da vodim računa o redovnoj ishrani, smanjila sam cigarete, pa sada pušim samo pet cigareta dnevno i ne jedem pred nastupe - kaže Katarina Živković.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.06.2011. 16:03
Želite izgledati poput njih, onda je ovo savršeno za Vas: http://martina8364.eliteweightlosspackage.com/
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online