Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 31.05.2011.
15:07
M. Vranj A

Udajem se i napuštam estradu

Ana Nikolić (32) ne prestaje da intrigira javnost. Posle skandala sa malim Japancem za koga tvrdi da je i dalje kod nje, sada najavljuje da se uskoro udaje i povlači sa estrade kako bi rodila dete, ali pod uslovom da u međuvremenu ne naiđe neki hit. Tada će odložiti privatne planove.

Svi mediji bruje o vašoj novoj vezi, zaljubljeni ste?

- Apsolutno! Ali, ne želim više da otkrijem nijednog dečka, a neću otkriti sutra ni muža, verujte mi. Taj čovek sa kojim sam u vezi ne želi da se eksponira. Taman smo se našli. Osim toga, nije bitno ko je on. Zar je bitno ko je i šta je? Važno je da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena. Publici pružam ono što treba i mislim da je to sasvim u redu - kaže Ana.

Je li oženjen kao što su mediji objavljivali?

- Apsolutno ne. Nije oženjen, nikada se nije ženio tako da ću ja biti ta.
 

 Da li to znači da će uskoro udaja?

- Pa, da. Ma vidi, nisam ja u fazonu udaje. Mene to manje-više ne zanima. Meni papir ne znači ništa, ali ako se desi, desiće se. Ja nisam formalista, više sam za delo i suštinu.

DETE JE JOŠ KOD MENE: Ana sa malim Japancem

Poznato je da volite decu, planirate li uskoro da postanete majka?

- Da, i to vrlo uskoro, čim se završi turneja. Osim ako ne naiđe neki hit za sledeći album. Ja ću sigurno uskoro roditi dete, reći ću estradi zbogom, pa možda kasnije nastavim karijeru. Moja sestra ima sina od 16 meseci, ja imam malog Mikija iz Japana koji je kod mene i ostaće sa mnom još nekoliko nedelja. Uživela sam se u ulogu mame i to je sada moj cilj.


Šta se dogodilo sa Mikijem, da li vas je neko nagovorio da se slikate tako za novine?

- Priča s Mikijem je užasno ružno zloupotrebljena. I ja ću to jednog dana objasniti možda u nacionalnom dnevniku. Videću samo dok mu roditelji dođu. Ne mogu da se bavim tom temom, glupa je. Iz humanog dela ispao je skandal. Nažalost, ali u Srbiji je to tako, sve što je dobro ispada loše, sve što je loše, dobro je. Kad sam završila u zatvoru to je bilo super, a kad sam pripazila nečije dete, to je užas. Ali, sve će uskoro izaći na videlo, najdalje za mesec dana.
 

Da li ste uopšte pretpostavili kako može da se završi ta priča?

- Naravno da nisam. Smatrala sam da ljudi misle normalno. Ako moj brat, koji inače radi ceo moj marketing, igra fudbal u Koreji i zna ljude iz Japana, pa je rešio da nekome pomogne i ja sam to prihvatila, zašto bi to dobilo negativan smisao? I zašto bi se tragalo za nekim sumnjama, zbog čega? To je tako samo u Srbiji. Kod nas je sve naopako, ali eto to će se valjda jednog dana popraviti.

Gde je sad Miki, bilo je priče da će vam ga oduzeti?

- Miki je na sigurnom, nisu mi ga oduzeli. Presladak je i toliko smo se svi navikli na njega da ne znam šta ćemo kad ode. I da rešimo dilemu - ja mu nisam ni roditelj, ni staratelj, samo pomažem njegovoj porodici, prijateljima mog brata.
 

Na izvol'te


Šta mislite o koleginicama koje izmišljaju priče kako bi dobile prostor u novinama?

- Ja nisam kompetentna da o tome govorim, jer sam uvek iskrena i otvorena. Kod mene je sve na izvol'te, kako je tako je i šta ja tu mogu. Uvek kažem šta mislim mada me to često skupo koštalo. Ali, šta mogu kad sam takva.

 

Nisam mršavica


- Ja uvek variram u kilaži, ali ne mislim da to ima veze sa mojom karijerom. Mogu da budem malo deblja, ali nisam tip mršavice, niti sam ikad bila, niti ću biti. Više sam tip Monike Beluči. Uvek me ima i gore i dole, ali nije to ništa strašno. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online